• 瀏覽: 18,857
  • 回覆: 89
  • 追帖: 5
1700 過左關
1930 到酒店,深圳雞場旁邊
2100 見醫護人員
2230 先醫肚
全程冇乜特別
房費240,食用可叫外賣
希望有vpn + 一咭兩號+ 環球電視應該不會太悶,中途偶爾工作一下。
報告完畢

引用:
原帖由 alexwong18 於 2020-6-22 01:44 PM 發表

1700 過左關
1930 到酒店,深圳雞場旁邊
2100 見醫護人員
2230 先醫肚
全程冇乜特別
房費240,食用可叫外賣
希望有vpn + 一咭兩號+ 環球電視應該不會太悶,中途偶爾工作一下。
報告完畢 ...
多5多人過關?等得耐5得

回覆 引用 TOP

都唔知幾時先可以自由出入,我在大陸工廠工作,都是因為怕要強制14天才不敢返港的。回鄉證都過期了

我太太同兩個女琴日都上左去
朝早過關人唔多,
佢地被分到龍崗區華南城附近間維也納

引用:
原帖由 龍騰亨利 於 2020-6-22 03:04 PM 發表

都唔知幾時先可以自由出入,我在大陸工廠工作,都是因為怕要強制14天才不敢返港的。回鄉證都過期了
師兄我都係 回鄉證過咗期攞緊臨時通行證 唔知用呢個理由返香港可唔可以唔洗14日

引用:
原帖由 akina123 於 2020-6-22 03:31 PM 發表

師兄我都係 回鄉證過咗期攞緊臨時通行證 唔知用呢個理由返香港可唔可以唔洗14日
我都唔知啊,師兄。我未攞臨時,係唔係應該過關那一天才去攞臨時?臨時證有效期幾耐?我一直等開關,打算開那一天就拿臨時,再回去補辦10年證。但只見政府一個月拖一個月。

引用:
原帖由 龍騰亨利 於 2020-6-22 03:40 PM 發表

我都唔知啊,師兄。我未攞臨時,係唔係應該過關那一天才去攞臨時?臨時證有效期幾耐?我一直等開關,打算開那一天就拿臨時,再回去補辦10年證。但只見政府一個月拖一個月。 ...
師兄 快啲去攞啦 三個月有效 兩百人仔 係羅湖口岸辦 但我唔知可吾可以用嚟坐高鐵飛機 我依家有一日過一日 求其邊度吾洗隔離14日都返去辦了 唉!

引用:
原帖由 akina123 於 2020-6-22 03:59 PM 發表

師兄 快啲去攞啦 三個月有效 兩百人仔 係羅湖口岸辦 但我唔知可吾可以用嚟坐高鐵飛機 我依家有一日過一日 求其邊度吾洗隔離14日都返去辦了 唉!
師兄、請問申請到取證要幾多日?

引用:
原帖由 巴士巨額牛牛 於 2020-6-22 04:36 PM 發表

師兄、請問申請到取證要幾多日?
要兩日 今日攞去辦 第二日下午四點後返去攞 你有相片就帶過去 唔係佢哋幫你影收二十蚊

樓主今次上去,打算什麼時候返港?

回覆 引用 TOP

樓主依加係有得揀區隔離定統一

請問怎樣做檢查核酸?

引用:
原帖由 akina123 於 2020-6-22 03:59 PM 發表

謝謝你的資訊,咁我都拿拿声去辦左先。但有效只是3個月,唔知3個月內會唔會通返關。。。唉,真係好想返香港,但返左去返嚟又14天酒店先係最大鑊的。

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
小心買大球
主題標籤 #深圳 #酒店
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]