• 瀏覽: 2,491
  • 回覆: 17
最近想出細羊,睇咗好多比較揀咗以下3架想問下師兄師姐意見。
Nmax: $29800價錢最平,但香港版係唔係不是2020年新款配備?我見台灣車價Nmax貴過force
Adv 150:外型好正,配備睇落都最好,但大家覺得值唔值$41000?
SYM DRG:台灣好評,但三陽車好似好易比人偷,實際又如何?

先致謝!

熱賣及精選
引用:
原帖由 巴路高.費路哥尼 於 2020-6-22 07:58 PM 發表

Nmax: $29800價錢最平,但香港版係唔係不是2020年新款配備?我見台灣車價Nmax貴過force
Adv 150:外型好正,配備睇落都最好,但大家覺得值唔值$41000?
SYM DRG:台灣好評,但三陽車好似好易比人偷,實際又如何?

先致謝! ...
樓主 你吾好嚇我三個太陽的車容易比人偷

95搭8
咩 細羊 都易偷架啦
搵兩個大隻佬抬起搬上尾板車

台版NMAX唔係頂配版 無左好多配備

Fighter @南生圍 日落
1,怕被偷唔係理由,真係怕,不如唔好出車吧!2,NMAX香港版是第一代,新版基本上是多咗電子嘢!3,選車,前輩師兄綜合是:需要度(代步=玩,揾食),畢直(可付擔),而最重要是外型要自己喜歡鐘意的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 henrychin 於 2020-6-22 09:04 PM 發表

咩 細羊 都易偷架啦
搵兩個大隻佬抬起搬上尾板車

台版NMAX唔係頂配版 無左好多配備
我都試過在落馬洲黃巴站爛地 隔夜在大六回來給偷 給人偷左部肺癆的四沖150屍屍的綿羊 偷左都喊餐飽 燒計油上大山載住人嘖白煙跟住黑煙最後快到山頂嘖藍煙 到落山無煙 因為死了火 這個小偷真倒楣 呵呵

95搭8

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴路高.費路哥尼 於 2020-6-22 07:58 PM 發表

先致謝! ...
三隻太陽 我剛剛落左五千蚊訂 八月取車 嘩!三隻羊好易比偷 要裝好慧星定位防盜同引爆裝設先安全

95搭8
Honda車有買貴冇買錯,二手價長期企硬👍

回覆 引用 TOP

本田車貴買貴賣,無所謂!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴路高.費路哥尼 於 2020-6-22 19:58 發表

先致謝! ...
豪爵個D就唔會比人偷...

我係現代人

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2020-6-23 09:59 AM 發表

豪爵個D就唔會比人偷...
無有錯😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 4x6 於 2020-6-22 22:30 發表

三隻太陽 我剛剛落左五千蚊訂 八月取車 嘩!三隻羊好易比偷 要裝好慧星定位防盜同引爆裝設先安全
係米DRG呀......我都想要呀

我係現代人
引用:
原帖由 skwongskwong 於 2020-6-24 11:17 AM 發表

係米DRG呀......我都想要呀
我八月到手 試過你先好買 因為 觀念車設計 不知 適不適合 香港街道用 我買來上下班的 還有你現在買 要排第二輪了 耐心等候到港新車報告先好買

95搭8
引用:
原帖由 4x6 於 2020-6-24 11:22 發表

我八月到手 試過你先好買 因為 觀念車設計 不知 適不適合 香港街道用 我買來上下班的 還有你現在買 要排第二輪了 耐心等候到港新車報告先好買
呢款車係台灣大賣...好受歡迎.....應該唔錯.......

我係現代人
引用:
原帖由 skwongskwong 於 2020-6-24 11:35 AM 發表

呢款車係台灣大賣...好受歡迎.....應該唔錯.......
3隻陽 真的一次到位 但香港法例 不同台灣 改裝犯法 如果廠方有原廠改裝件就一流

95搭8

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 4x6 於 2020-6-22 08:28 PM 發表

樓主 你吾好嚇我三個太陽的車容易比人偷
某D車款
200鷹同GTS 300就好多人偷

提示:支持鍵盤翻頁左 右