• 瀏覽: 35,225
  • 回覆: 189
  • 追帖: 17
第一晚啊?keep update!話說ching咩事咁重要隔離都要上珠海啊

熱賣及精選
引用:
原帖由 焦你魚西 於 2020-6-23 02:42 PM 發表

有冇外賣雞叫?
叫左外賣炸雞,外脆多汁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 地盤女王 於 2020-6-23 10:08 PM 發表

第一晚啊?keep update!話說ching咩事咁重要隔離都要上珠海啊
無錢咪要去搵錢囉

回覆 引用 TOP

早餐 19人仔

朋友向同一間酒店隔離,佢叫炸雞29.9兩全隻,比左隻我

晚餐,朋友係香港著名燒鵝店,珠海分店老闆之一,送來雙髀...滿足

今日第二日,早上量一次體溫,夜晚量一次體溫,時間好快過,開住cctv 15音樂台,D歌又岩聽,睇下股市,打下機,依家用香港一卡兩號卡,分享熱點出黎,用ipad開now E,睇緊李斯特城....開心

回覆 引用 TOP

聽聞下周可以在皇崗口岸有限度復關

引用:
原帖由 麒麟才子 於 2020-6-24 03:01 AM 發表

聽聞下周可以在皇崗口岸有限度復關
過關時講左,如政策有改動,可以提早離開隔離,而且餘下酒店日數既錢會退回!但我相信都會係某d岩條件既人仕可以申請過關...吾係全面通關...

回覆 引用 TOP

師兄過黎珠海搞飲食?

call到外賣就好!

師兄打算14日都係叫外賣?

引用:
原帖由 勝無仁 於 2020-6-24 02:48 AM 發表

早餐 19人仔11296960
朋友向同一間酒店隔離,佢叫炸雞29.9兩全隻,比左隻我11296961
晚餐,朋友係香港著名燒鵝店,珠海分店老闆之一,送來雙髀...滿足 ...
你同你朋友都係隔離中,佢點攞野比你食嫁?係可以出房門還是叫酒店幫手呢?

引用:
原帖由 jacob_bb 於 2020-6-24 03:28 AM 發表

師兄過黎珠海搞飲食?
大灣區

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海邊肉肉獅子 於 2020-6-24 08:11 AM 發表

call到外賣就好!
比100蚊日食酒店安排三餐,不如自己叫美團

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kenny1032 於 2020-6-24 10:06 AM 發表

師兄打算14日都係叫外賣?
我隔離酒店近夏灣,我相信14日,52餐都吾會重複

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]