• 瀏覽: 8,114
  • 回覆: 50
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 chanman兩件TKO 於 2020-6-25 10:27 AM 發表

係喎,等陣去老深入2張先,Ching用開邊張?
我用3大中華5+5,主要用WhatsApp,fb,上香討,個幾禮拜用左1gb左右。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天下唯一 於 2020-6-25 10:24 AM 發表

可以把機頂盒拍張相來睇下嗎?另外想知道可唔可以睇到西甲英超超等直播?
機頂盒相冇乜好睇,知道牌子就得,如果你唔係長住大陸,唔建議使6-700蚊買有自家server機頂盒,普通android TV box 就得,最重要有啱嘅apps, 都係免費。 如果去鴨記買最平3-400蚊,好在佢同你裝晒有用嘅apps, 如果你自己搵到apps 的話,去到酒店先淘一個,幾十蚊都有。
不過唔好祈望好多,否則失望好大。

引用:
原帖由 ronc2000 於 2020-6-25 11:11 AM 發表

機頂盒相冇乜好睇,知道牌子就得,如果你唔係長住大陸,唔建議使6-700蚊買有自家server機頂盒,普通android TV box 就得,最重要有啱嘅apps, 都係免費。 如果去鴨記買最平3-400蚊,好在佢同你裝晒有用嘅apps, 如果你自己搵到apps 的話,去到酒店先淘一個,幾十蚊都有。
不過唔好祈望好多,否則失望好大。 ...
6-700蚊買有自家server機頂盒有咩唔到?西曱睇到嗎?

引用:
原帖由 天下唯一 於 2020-6-25 11:42 AM 發表

6-700蚊買有自家server機頂盒有咩唔到?西曱睇到嗎?
你去鸭記同黃金了解下。
都係嗰句,唔好祈望太大。
足球多數三更半夜播,我冇興趣。所以冇好大研究。

引用:
原帖由 天下唯一 於 2020-6-25 11:42 AM 發表

自家server的,我買過兩次,都係一年左右玩完

對於五毛係好消息

支持甴近平永续为王 无忘陆肆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wizardchan 於 2020-6-25 01:34 PM 發表

自家server的,我買過兩次,都係一年左右玩完
有得玩完咩?有時間限制?

引用:
原帖由 ronc2000 於 2020-6-25 01:25 PM 發表

你去鸭記同黃金了解下。
都係嗰句,唔好祈望太大。
足球多數三更半夜播,我冇興趣。所以冇好大研究。
最緊要高清和順暢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天下唯一 於 2020-6-25 02:17 PM 發表

有得玩完咩?有時間限制?
connect唔到,比你睇一年左右然後要買過

回覆 引用 TOP

load 空氣

回覆 引用 TOP

對安卓機頂盒冇乜認識建議去鴨寮街黃金了解一下。 都係嗰句,唔好祈望太高。

回覆 引用 TOP

再加多兩句,如果想睇劇集,港日韓,一流, 想睇直播電視就唔好祈望太高。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ronc2000 於 2020-6-23 04:40 PM 發表

深圳珠海隔離指南。
已經喺珠海隔離咗一個多禮拜而家可以講啲心得。
未来一两个月睇嚟都唔会放宽。
所以要返大陸嘅要滴起心肝決定返唔返去。
佢會唔會check你行李有乜果d?

引用:
原帖由 nelsonbb520 於 2020-6-25 09:52 PM 發表

佢會唔會check你行李有乜果d?
正常過關手續程序。

多謝樓主詳細資料

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]