• 瀏覽: 34,745
  • 回覆: 256
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 lovewoohyun 於 2021-1-28 06:14 PM 發表

近年好少睇晒無棄劇
我差d。。。頭個幾集有d悶

熱賣及精選
引用:
原帖由 alisam7819 於 2021-1-28 05:53 PM 發表

男主點解會知發帖係邊個??
其實男主咁醒目都估到啦

引用:
原帖由 lovewoohyun 於 2021-1-28 06:07 PM 發表

可能大結局會返黎掛
應該係

男一性格都幾可愛,得得意意咁,最鍾意佢話,“又見到任珠景啦”好可愛,不過男2有型d。。。
個故事真係跟番漫畫行。。

引用:
原帖由 alisam7819 於 2021-1-29 06:17 AM 發表

男一性格都幾可愛,得得意意咁,最鍾意佢話,“又見到任珠景啦”好可愛,不過男2有型d。。。
個故事真係跟番漫畫行。。
修豪因為爸爸出國。不過劇情就一轉眼就兩年

男2係左拗??

引用:
原帖由 cpcmonday 於 2021-1-29 09:14 AM 發表

修豪因為爸爸出國。不過劇情就一轉眼就兩年
飛晒女1,男2既戲份

演技+唱歌全能!「書竣」黃寅燁將演唱《女神降臨》OST,音源在2月5日發行!

在《女神降臨》中,黃寅燁(飾 韓書竣)曾演唱MAKTUB的《To You My Light》(《回到18歲》中也有唱歌),他憑藉著溫柔的音色、反轉性的唱功,備受關注。
不少觀眾也都紛紛表示:「請給他安排一首OST吧」、「聲音超溫柔的」、「黃寅燁怎麼連唱歌都這麼好聽」、「什麼時候才能聽到他唱歌呢」等等。

大家的心聲被聽到啦!今日(29日),tvN《女神降臨》方面表示:「黃仁燁參與了OST演唱, 相關歌曲將於2月5日發行。」這也是他出道後第一次演唱OST,會演唱什麼樣的歌曲,令人期待!

而《女神降臨》講述對外貌感到自卑的善良平凡少女任朱靜,透過化妝變成校園女神,和隱藏傷痛的高冷校草李修豪一段愛與成長故事。目前已經播至第14集,將在下週(2月4日)播出大結局。

咁快就2年 男二同女主一齊左?

引用:
原帖由 cowcowcowbb 於 2021-1-29 09:34 PM 發表

咁快就2年 男二同女主一齊左?
我估唔會lor, 肯定只是好朋友

女二會唔會再出場?
一走就二年
跳得快左d

有點荒謬, 全學校都之咩事...居然老師唔之?? 以為係同家姐拍拖...

賤人何其多 身邊總有個
呢套好好睇架
漫畫我全部都有追

呢套劇好好笑,拍咁多劇笑足咁多集希望個結局係好啦⋯

修豪親口唱 OST!車銀優明日為《女神降臨》公開甜蜜新歌

一轉眼,車銀優、文佳煐和黃寅燁主演的《女神降臨》就要完結了,幸好最後還有一份特別的禮物!
tvN 電視台本週宣布車銀優將為《女神降臨》親自演唱第 8 首 OST “Love So Fine”,並於 3 日傍晚 6 點發行正式音源。

“Love So Fine” 是一首中板情歌,以輕快的電吉他、貝斯聲線為基礎,搭配弦樂器交織成悅耳的旋律,襯托充滿愛意的歌詞。這首歌在上週修豪(車銀優 飾)親吻朱靜(文佳煐 飾)額頭時的場景出現過,當時便掀起了熱烈討論。

另一方面,《女神降臨》明、後天就會播出最後兩集,除了鎖定播出外,也別忘了先聽聽車銀優的 “Love So Fine”!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]