• 瀏覽: 34,787
  • 回覆: 256
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 idatachibana 於 2021-2-5 09:58 PM 發表

佢個樣好似李準基😍
有神似

[韓中字幕] 黃寅燁 (황인엽) - 從今天開始 (오늘부터 시작인걸) [女神降臨 (여신강림) OST Part 10]
https://www.youtube.com/watch?v=vA5d2tahPFQ

熱賣及精選
引用:
原帖由 ryanmoon 於 2021-2-5 06:07 PM 發表

收尾收得好,結局合理,而且個個人都交代,睇得開心。
估唔到有床戲,好甜
今年終於完整追完一部韓劇 睇得好開心又唔捨得

引用:
原帖由 lovewoohyun 於 2021-2-5 10:35 PM 發表

有神似

[韓中字幕] 黃寅燁 (황인엽) - 從今天開始 (오늘부터 시작인걸) [女神降臨 (여신강림) OST Part 10]
https://www.youtube.com/watch?v=vA5d2tahPFQ
好好聽

引用:
原帖由 ryanmoon 於 2021-2-5 06:07 PM 發表

收尾收得好,結局合理,而且個個人都交代,睇得開心。
估唔到有床戲,好甜
編劇好有創意,好多野吾跟漫畫,改得好好

車銀優外型變咗好多,覺得依家肥腫咗冇咁型,同我的ID是江南美人時分別好大!

引用:
原帖由 wwwzzz 於 2021-2-6 12:46 AM 發表

車銀優外型變咗好多,覺得依家肥腫咗冇咁型,同我的ID是江南美人時分別好大!
我覺得唔係肥 應該係去做左健身操到好大隻 但仲係好靚仔呀

修豪同珠景拍拖海灘橋上好唯美

引用:
原帖由 love_chen 於 2021-2-6 12:24 PM 發表

可能貼得暖包太多,拍柔道室內景都貼七個(只計拍佢自己拿出來的),韓國好凍,佢哋又著得咁單薄。
銀優樣無敵,反而個化妝同髮型好唔掂,婚禮嗰場戲,好似啱啱紋完眉咁,道眉使唔使咁黑呀
我懷疑做型師係書峻派

引用:
原帖由 love_chen 於 2021-2-6 12:24 PM 發表

面形同下身都好肥,同兩年前爭好遠,嗰陣真係超靚仔!

引用:
原帖由 wwwzzz 於 2021-2-6 12:46 AM 發表

江南同復仇筆記個look 好睇d

引用:
原帖由 cpcmonday 於 2021-2-6 03:11 PM 發表

江南同復仇筆記個look 好睇d
佢應該屬好易肥嗰類,加上佢又好飲得,希望佢keep好啲唔好咁快殘!

唔知係咪經理人公司唔夠power,其實車銀優可以更紅!

引用:
原帖由 lovewoohyun 於 2021-2-5 10:35 PM 發表

有神似

好聽x2

引用:
原帖由 wwwzzz 於 2021-2-6 01:43 PM 發表

面形同下身都好肥,同兩年前爭好遠,嗰陣真係超靚仔!
我覺得冇乜分別,反而初出道時更肥,現在好靚仔呀

引用:
原帖由 wwwzzz 於 2021-2-6 04:51 PM 發表

佢應該屬好易肥嗰類,加上佢又好飲得,希望佢keep好啲唔好咁快殘!
飲得?哪裏來的資訊?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]