• 瀏覽: 53,373
  • 回覆: 444
  • 追帖: 2
作死幾多人,扮野拜幾多次都要去踎監㗎啦!

去年8月31日太子站發生衝突,7名被捕男子今日 已被控或加控暴動及非法集結等罪,他們年齡介乎14至29歲,為首批因8.31太子站事件被控暴動罪的被捕人士。案件將於7月17日在九龍城裁判法院提堂。

有無哨牙蘇份?!

想睇番經典哨牙狗叫,去#414 啦!
:lol
後附加 : https://www.discuss.com.hk/redir ... amp;utm_source=copy

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2020-6-23 10:05 PM 發表

去年8月31日太子站發生衝突,7名被捕男子今日 已被控或加控暴動及非法集結等罪,他們年齡介乎14至29歲,為首批因8.31太子站事件被控暴動罪的被捕人士。案件將於7月17日在九龍城裁判法院提堂。

有無哨牙蘇份?!
...
呢架係白衣人黎

引用:
原帖由 流西水股 於 2020-6-23 10:21 PM 發表

呢架係白衣人黎
有晒準備,咩色曱甴仔天使雞都開到!

在香港

十個記者九隻畜牲,剩番一隻狗娘生
十個大學生,九個係監躉,剩番一個仲審緊
未有貢獻過社會,就為禍社會。

引用:
原帖由 Reporterdog 於 2020-6-23 10:40 PM 發表

成班低能仔
當時好似拉左6、70人,希望一件也不能少!齊齊判入監房,同佢地邪教教主齊上齊落,係懲教署工場趕工車口罩啦!!

湖北監躉琦宜家係懲教署工場,趕工車緊口罩呀!!:lol

引用:
原帖由 金澤台 於 2020-6-23 10:46 PM 發表

未有貢獻過社會,就為禍社會。
只因有咁嘅教師.... ...

香港教師 洗腦黃屍!
誤人子弟 弄虛作偽!
政治掛帥 顛倒錯對!
染黃學生 暴力畜牲!!

出咁嘅學牲!!

香港學牲 暴力畜牲!
無病呻吟 煉獄自尋!
顛倒是非 強詞奪理!
反中亂港 摧毀香港!!

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2020-6-23 10:05 PM 發表

有無哨牙蘇份?!
佢呢 d 叫慘咩, 血都無流一滴, 求其搵一單佢地行私刑事件, 傷者慘過佢多倍~
所以, 我是不會憐憫曱甴的 ~

引用:
原帖由 悟空~ 於 2020-6-23 11:57 PM 發表

佢呢 d 叫慘咩, 血都無流一滴, 求其搵一單佢地行私刑事件, 傷者慘過佢多倍~

https://lh3.googleusercontent.co ... zr9-5pLz-atg-04mWB2 ...
所言甚是,呢班仆街曱甴真正係為禍人間!

引用:
原帖由 悟空~ 於 2020-6-23 11:57 PM 發表

https://lh3.googleusercontent.com/proxy/u_zP_FUZeq9XuaxR93Oekpt6fe-oD2diV91YEki5QRwASbsEX8fA9B5HO0oqzRt-5-yItUzr9-5pLz-atg-04mWB2 ...
曱甴仔改變左人類憐憫之心!!

黃法官:"你地無事嘅"

引用:
原帖由 無上帝 於 2020-6-24 12:59 AM 發表

黃法官:"你地無事嘅"
有法棍黃官,黑暴大大個保護網啦!!

引用:

有無哨牙蘇份?!
...
希望陸續有嚟,唔好比佢停,拉晒班仆街冚家剷死曱甴,全部告暴動

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2020-6-24 12:34 AM 發表

曱甴仔改變左人類憐憫之心!!
認同,曱甴太自私冷血…放過佢地只會令更多人受到傷害。

回覆 引用 TOP

引用:

有無哨牙蘇份?!
11296140 ...
哨牙曱就爽啦,個天使乜水都俾佢抽乾晒

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]