• 瀏覽: 20,153
  • 回覆: 121
  • 追帖: 1
本主題由 呆頭鳥 於 2020-7-6 10:17 PM 移動
想番大陸和家人“旅遊“呀!我只想團聚,求開關

提示: 違規內容已被屏蔽
同聲一哭😭

回覆 引用 TOP

估計會在 29號-2號會有宣布

回覆 引用 TOP

如果真系如傳聞中的1000個,仲要系專業人士,你地會有咩反應?

提示: 違規內容已被屏蔽
總版規
[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。
關口一直冇封,想團聚就隔離14日就可以,無咩咁大不了

引用:
原帖由 醉雞燈神 於 2020-6-26 12:28 PM 發表

如果真系如傳聞中的1000個,仲要系專業人士,你地會有咩反應?
放風話1000-3000個額,仲要係有要求
到時咪唯有睇下點先
反正香港政府都係廢
唔好有期望,就唔會失望

回覆 引用 TOP

在疫情未明朗,仲有萬多個外傭未回港,睇吓由巴基斯坦回港中人,咁多人確診。
不全面通關是正確決定

香港是疫情高風險地區, 日日有外國輸入確診者, 要想自由進出大陸首先要28日零確診者再講

引用:
原帖由 nlnl2020 於 2020-6-26 01:13 PM 發表

在疫情未明朗,仲有萬多個外傭未回港,睇吓由巴基斯坦回港中人,咁多人確診。
不全面通關是正確決定
測試合格的可以過關,吾知人講乜吾好加把口

引用:
原帖由 招積王 於 2020-6-26 12:48 PM 發表

關口一直冇封,想團聚就隔離14日就可以,無咩咁大不了
你理解力真有問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovetohea 於 2020-6-26 01:27 PM 發表

香港是疫情高風險地區, 日日有外國輸入確診者, 要想自由進出大陸首先要28日零確診者再講
冇人要求話自由開,糸測試合格者可以!

據台灣媒體報導,台灣本地以及有70幾日無本地感染,但6月20號出奇地有一單輸出到日本的陽性無症狀個案。患者近4四月都無離開過台灣。

呢一隻已經無可能消失

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]