• 瀏覽: 5,375
  • 回覆: 29
早幾日見到有個post問關於錶盒,今日收到早幾日上網訂既錶盒,同大家分享一下,牌子就唔公開啦。意大利牌子,S字頭,有興趣先PM我。收到之後好滿意,好似好高貴咁,唔係自動轉錶盒,我唔太鐘意轉盒。
錶盒分兩隔,中間有一個皮蓋。保護性十足。好靚。

附件

20200626_163120.jpg(193.79 KB)

2020-6-26 10:41 PM

20200626_163228.jpg(364.86 KB)

20200626_222701.jpg(456.75 KB)

20200626_222644.jpg(372.73 KB)

精選汽車
Nice

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jimhaha 於 2020-6-26 10:41 PM 發表

早幾日見到有個post問關於錶盒,今日收到早幾日上網訂既錶盒,同大家分享一下,牌子就唔公開啦。意大利牌子,S字頭,有興趣先PM我。收到之後好滿意,好似好高貴咁,唔係自動轉錶盒,我唔太鐘意轉盒。
錶盒分兩隔,中間有一個皮蓋。保護性十足。好靚。 ...
scatola del tempo

how much is it?

回覆 引用 TOP

Nice! How much?

引用:
原帖由 Troways 於 2020-6-26 11:29 PM 發表

scatola del tempo
利害

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ringochanhk 於 2020-6-26 11:48 PM 發表

Nice! How much?
GBP 570

回覆 引用 TOP

等我買多幾隻先用呢個🤣

最難得係每隻時間都一樣

回覆 引用 TOP

我鍾意你啲收藏多啲。👍🏻👍🏻

回覆 引用 TOP

表同合都好正👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jimhaha 於 2020-6-26 10:41 PM 發表

錶盒分兩隔,中間有一個皮蓋。保護性十足。好靚。 ...
師兄下隻心水是什麼?天行者?

一個盒裝哂!爆格好方便!
點解唔係東一隻西一隻!
比人爆格無咁傷!

引用:
原帖由 ysl325 於 2020-6-27 12:28 AM 發表

等我買多幾隻先用呢個🤣
呢個brand 有出其他格數。都好靚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 belbelbel 於 2020-6-27 08:32 AM 發表

師兄下隻心水是什麼?天行者?
Yes,  Sky Dweller

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]