• 瀏覽: 13,037
  • 回覆: 160
  • 追帖: 3
有個又窮又霉個男朋友就係好女仔?
當年ck姐夠有個咖哩啡男友,之後呢?

引用:
原帖由 inco 於 2020-6-28 12:03 PM 發表

愚忠愚孝就係你呢種人😂歷史上就係你咁既人阻止國家進步,結果自己內部無進步,唯有被外國入侵先結束個朝代。
其實係隻無腦黃婆太樣衰,無老細睇得上眼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 big3624 於 2020-6-28 12:19 PM 發表

豪門點會畀曱甴入門!!!
佢智慧屬於愚智,點入富人法眼

回覆 引用 TOP

黃乜如fans又開post發功曲線其他女偽人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-6-28 11:34 AM 發表

老實講雞心係tvb清流
唔見佢釣金龜
其他女星都係想嫁入豪門
好肉酸
但係雞心挨得窮
個男朋友又醜樣又冇錢
其實我雞心咁靚完全可以釣李澤楷果個層次,但佢完全冇,真係一個好女仔👍
唔知TVB高層有冇性騷擾雞心呢? ...
老細圈內名已臭。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-6-28 01:22 PM 發表

係你混淆姐。朝廷而家咪就係代表個國家囉😂 而呢個國家而家處於呢個朝代就係代表呢個國家😂唔同嘢係同一時期係同一樣嘢。不過你身上一陣迂腐氣味好難聞,你都係返清朝好過啦 ...
你咁講咪顯示你混淆,估你都係嗰啲以為中國歷史係應由49年讀起的有為青年!有趣的是係自己知識貧乏就唯有反過來話人迂腐,你都係返連登好過啦!

Hello !!!
成日推這老女人井口好窄

香港傳媒己死!新聞根本是故事!
成個地球都知佢係乜啦

引用:
原帖由 天秤使者 於 2020-6-28 01:44 PM 發表

你咁講咪顯示你混淆,估你都係嗰啲以為中國歷史係應由49年讀起的有為青年!有趣的是係自己知識貧乏就唯有反過來話人迂腐,你都係返連登好過啦! ...
講知識你肯定不如我,係我面前講歷史你簡直係班門弄斧😂

引用:
原帖由 天秤使者 於 2020-6-28 11:48 AM 發表

羞辱自己國家,不忠也
姑息暴徒惡行,不義也
不忠不義之輩,奸邪也
師兄理據十足,支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-6-28 11:34 AM 發表

老實講雞心係tvb清流
唔見佢釣金龜
其他女星都係想嫁入豪門
好肉酸
但係雞心挨得窮
個男朋友又醜樣又冇錢
其實我雞心咁靚完全可以釣李澤楷果個層次,但佢完全冇,真係一個好女仔👍
唔知TVB高層有冇性騷擾雞心呢? ...
佢有冇做賣肉我唔知,但佢賣國就人人都知

引用:
原帖由 inco 於 2020-6-28 12:21 PM 發表

雞心邊度打自己父母呀?邊度羞辱自己國家呀?😂你一睇就係年紀好大唔化果d死廢老,係咪收左五毫子呀?
曱甴樓主收皮啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-6-28 11:53 AM 發表

返去清朝生活啦你😂
樓主講商朝是你。現在叫人去清朝,樓主是古代人。是外族蠻夷人乎!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jandm 於 2020-6-28 01:21 PM 發表

金龜通常係有學識,點可能忍受另一半大叫:我要火燒人,我要私了人!呢D冇人性嘅行為
火燒人同私了人,開心過釣金🐢識條鐵😁😁😁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天秤使者 於 2020-6-28 11:48 AM 發表

羞辱自己國家,不忠也
姑息暴徒惡行,不義也
不忠不義之輩,奸邪也
同意

The backhand makes him different; his mentality makes him special.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]