• 瀏覽: 1,600
  • 回覆: 21
  • 追帖: 1
本身痕身自動轉賬出糧,想申請張咭旁下身,冇破過。年薪250000
咁申請邊間最易批?又免年費?同埋呢排邊間比較進取?

回覆 引用 TOP

你而家有無私人貸款數? 過去有無邊間有貸款遲還紀錄?

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2020-6-29 01:38 AM 發表

所有數5月中㔾清,過往遲幾日既都有發生,但不是經常。個人比較擔心既我還清既都係財仔,而不是銀行及咭數。怕銀行查到tu會卻步

引用:
原帖由 三師兄雲中龍 於 2020-6-29 01:41 AM 發表

所有數5月中㔾清,過往遲幾日既都有發生,但不是經常。個人比較擔心既我還清既都係財仔,而不是銀行及咭數。怕銀行查到tu會卻步
咁美國公司, AE咭
信用咭一定會入機查tu
不過我都係建議你拎份tu報告望下

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2020-6-29 02:08 AM 發表

咁美國公司, AE咭
信用咭一定會入機查tu
Ae反而易過我出糧銀行?何解?如何申請?申請邊種?要年費嗎?

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2020-6-29 02:08 AM 發表

咁美國公司, AE咭
信用咭一定會入機查tu
㔾約7月頭去取tu report

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三師兄雲中龍 於 2020-6-29 02:10 AM 發表

Ae反而易過我出糧銀行?何解?如何申請?申請邊種?要年費嗎?
信用咭本身都容易申請, 就算白底都可以
申請唔到有幾樣 ,1. 你有過cut card紀錄 欠款被迫cut card清數 或無合理理由要求cut card 2. 你有欠債遲還攪到全間銀行所有部門都知 3. 你經常申請銀行申請用 但你又唔補足文件 4.你tu分實在太低

你上ax網 信用咭位置自己睇 應該都有一至兩張免年費

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2020-6-29 03:17 AM 發表

申請唔到有幾樣 ,1. 你有過cut card紀錄 欠款被迫cut card清數 或無合理理由要求cut card 2. 你有欠債遲還攪到全間銀行所有部門都知 3. 你經常申請銀行申請用 但你又唔補足文件 4.你tu分實在太低

你上ax網 信用咭位置自己睇 應該都有一至兩張免年費 ...

聽講做空姐 司機 導遊等旅遊業工作
銀行目前全部BLACKLIST

DBS 夠進取,易申請。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 萬家懷舊的名錶 於 2020-6-29 03:42 AM 發表

聽講做空姐 司機 導遊等旅遊業工作
銀行目前全部BLACKLIST
啱啱4月先以司機工種向某銀行度到10個喎
但老實獅子銀行近年收水喉特別勁,按揭,私人貸款等批得難,回贈又少,連本身係credit card客戶,其他銀行都有credit limit就九成九批的信用卡套現分期,佢都可以reject,月中我都cut埋張獅子信用卡算

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2020-6-29 03:17 AM 發表

你上ax網 信用咭位置自己睇 應該都有一至兩張免年費 ...
AE張張都要年費架喎!

引用:
原帖由 i553041 於 2020-6-29 09:18 PM 發表

AE張張都要年費架喎!
我朋友申請左有一張係免首年年費, 之後簽夠一個數又可以再免下一年年費, 自己上ae網站搵熱線查詢返佢公司信用咭係最好

如果你有Ae咭問題, 我建議你都係自己開個post問會好D, 起碼仲會有其他人 或者依度有ae公司做的會員可以容易睇到去覆你

回覆 引用 TOP

痕身享受卡,永久免

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 20687254 於 2020-6-29 06:58 AM 發表

啱啱4月先以司機工種向某銀行度到10個喎
但老實獅子銀行近年收水喉特別勁,按揭,私人貸款等批得難,回贈又少,連本身係credit card客戶,其他銀行都有credit limit就九成九批的信用卡套現分期,佢都可以reject,月中我都cut埋張獅子信用卡算 ...
你借左好多?

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2020-6-29 01:38 AM 發表

我都想問問,上年9月供完IVA,已完結,TU 級 E,年頭拎左報告有安信,大眾,亞洲3間紀錄,無遲還紀錄,想問有無可能申請到信用卡?本身HSBC自動轉帳出糧。係咪要等5年清左紀錄先得?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]