• 瀏覽: 8,563
  • 回覆: 38
大家點睇?

附件

Screenshot_20200629-075309_Samsung Internet.jpg(99.91 KB)

2020-6-29 07:56 AM

Screenshot_20200629-075309_Samsung Internet.jpg

Good.

回覆 引用 TOP

錶面係實色藍定係放射藍, 如果放射藍嘅話就堅好睇

可旋轉外圈,個夜光珠三角嘜應用上銀色

回覆 引用 TOP

一個字  正👍🏻

回覆 引用 TOP

C兄會唔會加多少少預算直上勞? 我覺得買TUDOR始級差少少(當你知道佢同勞的關係之後)

39mm,呢隻有現代感,無vintage味道,聽講9月有貨,價錢比現行款平少少,值得正價入貨,炒價就唔好預我。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 林小白 於 2020-6-29 10:25 AM 發表

C兄會唔會加多少少預算直上勞? 我覺得買TUDOR始級差少少(當你知道佢同勞的關係之後)
呢隻同勞嘅submariner no date 比,喺佢一半價錢,呢隻都喺自家機芯。

回覆 引用 TOP

好似紅色會搶眼啲

回覆 引用 TOP

就是1/7 出隻新款?58 好睇啲

回覆 引用 TOP

Yes, 香港無咁快有貨,可能要食炒價。

如果未買過,咪買一隻戴下囉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小張自強 於 2020-6-29 04:31 PM 發表

Yes, 香港無咁快有貨,可能要食炒價。
咪亂噏啦,tudor隻隻都可以去AD正價入手不須要食炒

回覆 引用 TOP

幾靚,有冇綠圈綠面或綠圈黑面?

引用:
原帖由 我要真普選 於 2020-6-30 07:29 AM 發表

幾靚,有冇綠圈綠面或綠圈黑面?
有綠圈黑面

附件

5B07211B-0850-4071-B7F6-1666067465BB.jpeg(131.31 KB)

2020-6-30 07:34 AM

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右