• 瀏覽: 23,358
  • 回覆: 305
想追多一手奄仔點知冇貨,反而見到生猛海棕蝦, 梗係唔會錯過啦 !
鮮甜、爽口、彈牙,想念的味道回來了
今朝買咗一塊牛肉,普通部位都要買128蚊一斤,而生猛海中蝦都唔使呢個價

附件

20200629_183234.jpg(67.35 KB)

2020-6-29 07:06 PM

20200629_185315.jpg(43.68 KB)

20200629_185037.jpg(79.25 KB)

20200629_183911.jpg(94.86 KB)

20200629_173654.jpg(57.86 KB)

20200629_173615(0).jpg(92.66 KB)

2020-6-29 07:07 PM

十六叔冇得輸,正

引用:
原帖由 賭大唔賭細~~ 於 2020-6-29 07:08 PM 發表

十六叔冇得輸,正
酸甜爽口彈牙

回覆 引用 TOP

咁平

正喎

這蝦聽講有養的,但我未能正實

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2020-6-29 07:06 PM 發表

想追多一手奄仔點知冇貨,反而見到生猛海棕蝦, 梗係唔會錯過啦 !
今朝買咗一塊牛肉,普通部位都要買128蚊一斤,而生猛海中蝦都唔使呢個價 ...
海中蝦最正.......

引用:
原帖由 摩鬼 於 2020-6-29 07:18 PM 發表

咁平
咁多年的休漁期,從未有過咁多海鮮賣,魚蝦蟹從未缺

邊個街市?

引用:
原帖由 u23dom 於 2020-6-29 07:18 PM 發表

正喎
鮮甜爽口彈牙

回覆 引用 TOP

睇到都知鮮甜。
16 叔,你日日都食好多蛋白質。
引用:
原帖由 unclesixteen 於 2020-6-29 07:06 PM 發表

今朝買咗一塊牛肉,普通部位都要買128蚊一斤,而生猛海中蝦都唔使呢個價 ...

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧
抵食

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。
平呀

引用:
原帖由 CHUNG1999 於 2020-6-29 07:19 PM 發表

平靚正

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]