• 瀏覽: 29,933
  • 回覆: 304
  • 追帖: 3
本主題由 miss5 於 2020-6-30 08:55 AM 移動
其實邊個國家都多呢D野, 只係我地愛國一定要做大呢D

係中國都係食左你大部份, 同樣既騙局, 華爾街食晒你十世既錢

買入牛, 價0.208
美國佬D黃金儲備都係假...只不過用強大軍事力量去撐住大話

假設系真事,上手唔知都抵死。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-6-29 10:44 PM 發表

首先;消息來源係邊度?(唔好成日放張相就話係事實啦!)二;點解成日半夜三更先出post呢?(瞓唔著,不如試吓落街跑下步啦!會更有意義)三;點解成日都要唱衰中國呢?(中國衰,你覺得你自己可以獨善其身?定係中國衰你就會出人頭地?)努力工作啦!咁有精力成日半夜看出post,不如用呢D時間同精去撈多份兼職搵多D錢啦

引用:
原帖由 DICK~DICK 於 2020-6-30 12:18 AM 發表

其實邊個國家都多呢D野, 只係我地愛國一定要做大呢D

係中國都係食左你大部份, 同樣既騙局, 華爾街食晒你十世既錢
香港無

fake news!反華份子又玩抹黑😡😡

回覆 引用 TOP

係大陸,真野你先驚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yoyomamms 於 2020-6-30 12:04 AM 發表

貪字得個貧,唔係想掠人啲金,何來比人呃哂啲錢呢。。。。
你重年輕!

引用:
原帖由 markodick 於 2020-6-30 12:12 AM 發表

一定係受外國勢力唆擺!
做呢啲野,大陸係世界第一!

回覆 引用 TOP

其他地方都有,問題只係幾時被發現。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jesus1016cheung 於 2020-6-30 12:27 AM 發表

首先;消息來源係邊度?(唔好成日放張相就話係事實啦!)二;點解成日半夜三更先出post呢?(瞓唔著,不如試吓落街跑下步啦!會更有意義)三;點解成日都要唱衰中國呢?(中國衰,你覺得你自己可以獨善其身?定係中國衰你就會出人頭地?)努力工作啦!咁有精力成日半夜看出post,不如用呢D時間同精去撈多份兼職搵多D錢啦 ...
你講嘢都幾有道理喎

國民太聰明了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 健康精選 於 2020-6-30 12:56 AM 發表

你講嘢都幾有道理喎
有理個鬼,這些消息不公佈出來就是鼓勵人做騙子,做騙子隨便得幾百億,辛苦工作卻要捱生活,這世上要是這樣下去還得了?做假無論那個國家,無論那個時間,都應遣責!如果為了國家好就只報好不報壞,那國家早晚完蛋。很簡單,我騙了你所有身家,之後逃了,國家要是為了面子而說這種事沒發生過,你想想長久下去會怎樣?

https://inews.hket.com/article/2682720/【中概股陷阱】中概股又出事! 金鳳珠寶「假金」擔保融資逾百億

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jesus1016cheung 於 2020-6-30 12:27 AM 發表

首先;消息來源係邊度?(唔好成日放張相就話係事實啦!)二;點解成日半夜三更先出post呢?(瞓唔著,不如試吓落街跑下步啦!會更有意義)三;點解成日都要唱衰中國呢?(中國衰,你覺得你自己可以獨善其身?定係中國衰你就會出人頭地?)努力工作啦!咁有精力成日半夜看出post,不如用呢D時間同精去撈多份兼職搵多D錢啦 ...
https://inews.hket.com/article/2 ... 出事! 金鳳珠寶「假金」擔保融資逾百億

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]