• 瀏覽: 40,186
  • 回覆: 312
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 rayparty20 於 2020-6-29 11:49 PM 發表

早走早着
早死早着

熱賣及精選
乜水啊?聽都未聽過。

回覆 引用 TOP

梗係溝通唔到喇,人點會識得同曱甴溝通
yc曱甴只會圍爐打飛支佢地個圈子咁細

撈唔起比無綫棄用即變猛將。

回覆 引用 TOP

C君老婆都係黄C

佢係無線11年,但我對佢真係零印象,個樣又好難令人記得住,可能佢都唔係幾適合藝人,仲要痴埋啲曱甴堆度,收得皮啦

引用:
原帖由 七個粗俗的樹根 於 2020-6-29 11:50 PM 發表

黃得生?邊撚位?
真係全無印象,死黃屍連走都冇人記得

回覆 引用 TOP

做左11年都唔知你係乜水,檢討一下啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-6-29 11:18 PM 發表

娛樂圈是一個好消磨人鬥志的地方,黃得生(Dickson),一個連娛記都覺得陌生的名字,但原來加入了無綫11年6個月。黃得生上月在社交網貼出員工證,宣佈自己離開TVB。 他在2008年報考第23期藝員訓練班,當年只有21歲,笑言一心想發明星夢,想不到一擊即中。「未入TVB前打過...

https://hk.appledaily.com/resizer/7xly8DLp_Kh0gcACw2ButDS ...
唔啱傾 好㗎
好過仆街冚家剷曱甴黃絲私了人吖嘛🤣

佢係邊撚個 根本冇人識佢 又特登出嚟搏版面 去食屎啦黃屍狗曱甴!

回覆 引用 TOP

唔講政治立場,佢本身喺TVB都好似撈得好霉,出鏡率接近零

回覆 引用 TOP

走咪走 点解要講埋其他人名 拉埋人落水?

引用:
原帖由 無上帝 於 2020-6-29 11:24 PM 發表

黃絲支持暴徒,叫守法嘅人點同你溝通啊?
惡過黑社會.
仲有個漢奸DJ.
https://hk.appledaily.com/resize ... 412/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/LRPS3CI ...
Ching 呢張相入面好多怪胎wor
好似弱智呀,基呀,智障咁lor

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七個粗俗的樹根 於 2020-6-29 11:50 PM 發表

黃得生?邊撚位?
黃抽生嘅細佬

回覆 引用 TOP

唔怪得咁多人睇唔起D黃人,個個講到自己懷才不遇,全世界欠撚左你咁,你唔紅有冇檢討過自己,自己有冇進修過,有冇搵過機會,定係日日等運到

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]