• 瀏覽: 3,995
  • 回覆: 37
  • 追帖: 1
I'm back!
alanwong12
小豬、華迪斯咪一樣被人當condom,基尼自己唔自愛吸笑氣至水平下降又怪得人?起碼利記出足人功唔似某隊用完即棄又想慳人工,未完約都逼人走😌

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2020-6-30 12:02 AM 發表

小豬、華迪斯咪一樣被人當condom,基尼自己唔自愛吸笑氣至水平下降又怪得人?起碼利記出足人功唔似某隊用完即棄又想慳人工,未完約都逼人走😌
雖然係利迷, 但我都忍唔住幫樓主話吓你!咩叫做condom?當然唔係個啲未開封, 而係用過, 快樂過果啲! 拿來做比喻指捧盃, 重要係重要嘅盃, 而唔係啲草皮獎!!!
咁小豬, 華迪斯果啲又點算係condom, 都無happy過!!未用過, 著完除返出嚟就當happy完!!!
比喻不當, 要扣分!

引用:
原帖由 理性中立球迷 於 2020-6-29 11:47 PM 發表

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E ... %AA%E8%90%BD%E4%BA% ...
要酸到用呢啲嚟抽水,都證明無乜其他野可挑剔

引用:
原帖由 B_Bucket 於 2020-6-30 05:18 AM 發表

雖然係利迷, 但我都忍唔住幫樓主話吓你!咩叫做condom?當然唔係個啲未開封, 而係用過, 快樂過果啲! 拿來做比喻指捧盃, 重要係重要嘅盃, 而唔係啲草皮獎!!!
咁小豬, 華迪斯果啲又點算係condom, 都無happy過!!唔過著完除返出嚟就當happy完!!!
比喻不當, 要扣分! ...
係嘅,如果買返嚟又用嘅,咪會蹅傷草地囉,所以買佢哋返嚟一開始就冇打算用,純粹要嚟搶草皮獎!🤔

回覆 引用 TOP

卵哥真係好酸

回覆 引用 TOP

酸過通渠佬🤣

回覆 引用 TOP

有陣酸餿味

回覆 引用 TOP

公平競爭,有乜理由重用佳尼,唔出阿諾?大佬呀,就連史獨都冇詐型喎!

辛苦哂,日日都要捐窿捐隙揾利記新聞嚟報道,有時間比多d支持自己愛隊,雖然近年佢好不濟,但你唔再支持佢,你愛隊就真係一個徹徹實實被遺棄嘅 condom 😅😅

究竟佢當時係真受傷定真吸毒?

就算佳尼冇傷, 最Fit時都應不及阿諾.

回覆 引用 TOP

唔認同,球員自己私生活唔檢點,都可以賴落高普?利記有情有義,又無強逼轉會,強減人工,仲可以點?!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 寒冬忽然世界 於 2020-6-30 01:17 PM 發表

辛苦哂,日日都要捐窿捐隙揾利記新聞嚟報道,有時間比多d支持自己愛隊,雖然近年佢好不濟,但你唔再支持佢,你愛隊就真係一個徹徹實實被遺棄嘅 condom 😅😅 ...
所以點解曼聯會歌唔係YNWA囉😌

引用:
原帖由 LUNDO 於 2020-6-30 01:07 PM 發表

公平競爭,有乜理由重用佳尼,唔出阿諾?大佬呀,就連史獨都冇詐型喎!
其實唔單止同競爭有關, 例如拉蘭拿同史獨等,
只不過係替補順位後啲落場時間較少,
相反右閘位係於阿諾缺陣下,
寧願搵高美斯甚至米拿做替工,
都偏偏放住一個正宗2號右閘唔用,
所以肯定係出左其他問題的.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右