• 瀏覽: 4,766
  • 回覆: 21
  • 追帖: 2
心大心細選擇唔到,想請問各位師兄意見

回覆 引用 TOP

精選汽車
完全唔同兩個級數,有$仲使諗RAV4?

回覆 引用 TOP

Rav 4 vs X1 (b38), 簡 Rav4
Rav 4 vs X1 (b48), 簡X1
但價錢有一定差距

回覆 引用 TOP

Rav 4 $299,250 + $16,000包圍 + $ 16,000頂吧dumper , 合供 $332,000左右 ,
BMW X 1 $378,000
2部價錢差不多,所以好難選擇

X1

同佢比有Infiniti Qx30. GLA200. Ux 200. Audi q2

引用:
原帖由 前期長長水樽 於 2020-6-30 02:11 PM 發表

Rav 4 $299,250 + $16,000包圍 + $ 16,000頂吧dumper , 合供 $332,000左右 ,
選 Rav 4 啦, 包圍後又型! 日本車又好揸, 又少嘢壞!  我都心思思想買

回覆 引用 TOP

我投X1一票

回覆 引用 TOP

樓主預算幾多先?

回覆 引用 TOP

一架日本車、一架歐洲車
好易決定啦😁

回覆 引用 TOP

預算40 萬以下 ,🙈有一個小朋友,X1 內籠大, 可以當家庭車用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前期長長水樽 於 2020-6-30 02:11 PM 發表

378k係18i, 3缸喎, 雖然睇測試改善左車頭震動, 但始終係結構上既問題, 唔知用耐左會唔會浮返上黎

X1都係我目標車,但我會揀20i

引用:
原帖由 347899 於 2020-6-30 11:47 PM 發表

X1

同佢比有Infiniti Qx30. GLA200. Ux 200. Audi q2
UX個籠太細,唔適合做家庭車
audi同級係Q3啦

回覆 引用 TOP

豐田CVT有冇改善

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Feeling_Good 於 2020-7-3 11:54 PM 發表

378k係18i, 3缸喎, 雖然睇測試改善左車頭震動, 但始終係結構上既問題, 唔知用耐左會唔會浮返上黎

X1都係我目標車,但我會揀20i
X1 18 i 378k , 如果再加20K免key 和安全系統 = 398 k , 而x1 20i 要440K , 相差4萬,
😰x3 498k , 真係好難選擇 , BMW 真係計到好盡😭

引用:
原帖由 前期長長水樽 於 2020-7-4 05:42 PM 發表

X1 18 i 378k , 如果再加20K免key 和安全系統 = 398 k , 而x1 20i 要440K , 相差4萬,
😰x3 498k , 真係好難選擇 , BMW 真係計到好盡😭
爭4k我都係會揀20i
但498k x3又係去返低階版,又要加option,沒完沒了
所以x1我夠用

回覆 引用 TOP

主題標籤 #bmw #寶馬
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]