• 瀏覽: 5,759
  • 回覆: 79
https://www.hk01.com/即時娛樂/491976/收視滯後報告-那些我愛過的人-回升-do姐-成四星期最高

6月15日至6月21日
《那些我愛過的人》:27.5點
《飛虎之雷霆極戰》:27.3點
《愛.回家之開心速遞》(週一至五):25.9點
《愛.回家之開心速遞》(週六):20.2點
《愛.回家之開心速遞》(週日):24.1點

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2020-6-30 01:42 AM 發表
https://www.hk01.com/即時娛樂/491976/收視滯後報告-那些我愛過的人-回升-do姐-成四星期最高

6月15日至6月21日
《愛.回家之開心速遞》(週日):24.1點 ...
27.5咋?!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
飛虎在 MyTvSuper 一早有得睇哂全套,
好似我地已經睇哂全套,又點會定時定候
守在果個時段追看。

仲以為急升到100點收視
得27.5點就出post打JJ吹奏
真係肉酸到笑銀死人

某盲粉:相中人未必係黃翠如,唔似bor
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-6-30 03:50 AM 發表

27.5咋?!
27.5唔值得為臭魚打JJ慶祝?
佢用二線身份打低一線巨星陣容啵
好Q巴之閉

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-6-30 03:50 AM 發表

27.5咋?!
疫情放緩,市民出哂去食飯
所以有呢個成績已經好好
舊年都係得兩套大卡士《鐵探》及《白色強人》跨平台平均收視高過27.5點

Baby, I'm dancing in the dark, with you between my arms
Barefoot on the grass, listening to our favorite song

回覆 引用 TOP

兜到好肉酸
真係一啖砂糖一啖屎
不過臭魚D屎對某人嚟講係人間美食

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2020-6-30 01:42 AM 發表

6月15日至6月21日
《愛.回家之開心速遞》(週日):24.1點 ...
其實翠如BB做戲唔錯。

引用:
原帖由 樣衰翠如 於 2020-6-30 10:42 AM 發表

兜到好肉酸
真係一啖砂糖一啖屎
不過臭魚D屎對某人嚟講係人間美食
你慳D
總之今次翠如B事業重上高峰!

Baby, I'm dancing in the dark, with you between my arms
Barefoot on the grass, listening to our favorite song

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2020-6-30 01:45 PM 發表

你慳D
總之今次翠如B事業重上高峰!
你收皮
好想睇佢從你口中既高峰
跌到粉身碎膠

引用:
原帖由 樣衰翠如 於 2020-6-30 02:02 PM 發表

你收皮
好想睇佢從你口中既高峰
跌到粉身碎膠
你兩個偶像李X芯同黃X雯先係民望急跌,
輪到佢哋俾人插

除了假期後星期一多數會留在家,平日出外吃晚飯噴井式多了好多人,新年後好多朋友舊同學聚會因疫情延遲到最近。所以呢個收視已相當好,證明唔係收視毒藥。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2020-6-30 02:20 PM 發表

你兩個偶像李X芯同黃X雯先係民望急跌,
輪到佢哋俾人插
蝗粉最鐘意亂屈人
無中生有
淫li芯同黃智雯俾你針對關我叉事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樣衰翠如 於 2020-6-30 09:15 AM 發表

27.5唔值得為臭魚打JJ慶祝?
佢用二線身份打低一線巨星陣容啵
好Q巴之閉
乜收視升跌唔係由男一黎孭飛咩?

引用:
原帖由 神業 於 2020-6-30 05:36 PM 發表

乜收視升跌唔係由男一黎孭飛咩?
但樓主想女一邀功
27.5點係佢最大功勞

主題標籤 #飛虎
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]