• 瀏覽: 2,463
  • 回覆: 13
點解冇殺手討論帖?

熱賣及精選
引用:
原帖由 工廠男 於 2020-6-30 06:53 AM 發表

點解冇殺手討論帖?
第一集好悶!
就算祥好多動作場面,又大戰低胸短裙,都唔吸引!
冇背景資料,一味扮型。
最好睇反而係戴耀明同黎耀祥食飯盒,有感情,又自然。

回覆 引用 TOP

黎耀祥演技太 overrated

引用:
原帖由 工廠男 於 2020-6-30 06:53 發表

點解冇殺手討論帖?
《殺手》劇集討論區 (6月29日 21:30 - 22:30)
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=28746754

各翡翠台黃金時間自製節目,請看置頂link

2020瑞士洛桑青年冬奧年 香港撥亂反正年 Samsung S20 Ultra 5G元年
2021東京奧運年 豐田全球氫氣零碳元年
Start Your Impossible!
Mobility for All!
Hope Lights Our Way!
開頭班人同個北姑好入戲.之後全部chok

成套明顯係抄罪惡城。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jala3510 於 2020-6-30 01:36 PM 發表

《殺手》劇集討論區 (6月29日 21:30 - 22:30)
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=28746754

各翡翠台黃金時間自製節目,請看置頂link
多謝師兄。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 宇宙野生的主席 於 2020-6-30 01:30 PM 發表

除咗做柴九同豬八戒甚麽都不是。做梟雄畀黃秋生,湯振業比下去。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kira2018 於 2020-6-30 01:46 PM 發表

開頭班人同個北姑好入戲.之後全部chok
果個台妹來架,唔好見到普通話就話人北姑啦

凡有雞心的劇一律杯葛!

和賓穎一樣,雞心,大台播完存貨就要收皮!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-6-30 04:36 PM 發表

果個台妹來架,唔好見到普通話就話人北姑啦
鬼知拒係台灣人

你想討論乜?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 宇宙野生的主席 於 2020-6-30 01:30 PM 發表

OK 啦,我收貨~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kira2018 於 2020-6-30 11:19 PM 發表

鬼知拒係台灣人
正常推論,都會當隻鷄係台妹啦;不過,無線又太cheap, 搵個辣妹演嘛,收視都高D啦!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]