• 瀏覽: 6,258
  • 回覆: 164
  • 追帖: 1
本主題由 miss5 於 2020-7-2 08:28 AM 移動

港人炒樓稱最狂  球迷愛波好瘋狂
世界聞名嚮噹噹  通宵睇波唔在講
師奶阿叔結成黨  飲住啤酒食熱浪
齊齊睇樓熱洪洪  生完非滋爆暗瘡
同行搶客四圍撞  買波一注狠夾狼
指數八十無相干  衰在睇錯全泡湯
仲有得升咪早放  輸完加注沬大汗
贏到最後才稱王  借錢唔還逃仰光 
熱賣及精選
YC 黑暴末日來到!

港股大升市來臨,加注入貨!

回覆 引用 TOP

幾時先知實則內容  呢

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
有請小鳳姐

升市了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2020-6-30 09:24 AM 發表

幾時先知實則內容  呢
好快公布架啦

回覆 引用 TOP

有好多黃/黑暴 friends 刪facebook ..

剎那風波翻過,一轉眼, 從前便已難復再。
狂潮又去又來,未能避開。
引用:
原帖由 ming1208 於 2020-6-30 09:25 AM 發表

有請小鳳姐
香港有💰錢途🤩🤩🤩

回覆 引用 TOP

好期待

引用:
原帖由 cskch 於 2020-6-30 09:28 AM 發表

有好多黃/黑暴 friends 刪facebook ..
YC黑暴會唔會大逃亡,我要買平樓

咁早已開會

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-6-30 09:31 AM 發表

咁早已開會
港版國安法:人大常委會全票通過 最高刑罰可囚終身
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200630/bkn-20200630084126087-0630_00822_001.html

引用:
原帖由 胡三刀 於 2020-6-30 09:30 發表

YC黑暴會唔會大逃亡,我要買平樓
身邊黃人. 100% 講移民. 但有能力的只有一個. 其餘的係做政府工(高薪文員之類)... 去外國真係C都無得食.

我都希望YC/黑暴慢慢離開香港. 香港"真" 光復了.. 黎緊唔止國安法.. 聽講政治部都會係黑暴出事前出手.
我亦勸唔小有能力的YC/黑暴去英國, 無能力的去台灣啦. 大家幫下手勸下身邊的黃黑人仕. Win-Win.

剎那風波翻過,一轉眼, 從前便已難復再。
狂潮又去又來,未能避開。
引用:
原帖由 胡三刀 於 2020-6-30 09:33 AM 發表

港版國安法:人大常委會全票通過 最高刑罰可囚終身
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200630/bkn-20200630084126087-0630_00822_001.html
即刻拉人封艇 恆指爆升可期

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]