• 瀏覽: 5,928
  • 回覆: 25
要高質港女喜歡你,條件係點呢?
啲女仔一定話要上進,要靚仔,要識DO,識搵錢,孝順,好身材,有風度
好多唔同答案,講真呢啲答案一定有好多男仔不符合條件(本人如是)

不過劉德華真係符合哂以上條件WOR,喺90年代佢係其中一個
當紅男星WOR,咁點解冇女星肯吼佢AR

即使人地有大馬女友,但以前啲女星咁進取搶人男友,點會
唔想要劉華做男友AR!講真劉華當時重係電影公司老闆,
肯開戲請女主角WOR,當中成日合作就係大美人關之琳,
劉華以前都成日話關好靚女,睇得出係冧關
關都成日讚劉華有好多優點,但點解唔肯同劉華一齊
因為劉華冇錢LOR

你地一定會話,佢當時咁紅,歌影廣告都咁好搵,點會冇錢
當年劉華開公司蝕8位數,重有之後俾JUNO老豆告,要俾1億
其實佢真係冇乜錢GA,係去到00年代去內地拍電影,
開演唱會拍廣告先還清啲錢,同真係搵到大錢
咁所以關同其他女星都唔同佢拍拖LOR,不過成日利用佢,睇吓可唔可以開戲俾佢,
劉真係有咁做,即係女神收兵LOR,不過呢件兵好高質

一句講哂,冇錢GE話,你係天王都冇用,
你冇料但有屋企錢,可以好似鄧兆尊咁有幾條女

如果有料又有錢,咪好似大劉咁lor

鄧兆尊嗰幾件咁嘅貨色真係你要埋我份

引用:
原帖由 bbj059 於 2020-6-30 17:52 發表

X2

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bbj059 於 2020-6-30 05:52 PM 發表

X3

回覆 引用 TOP

重點系屹立不倒.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bbj059 於 2020-6-30 05:52 PM 發表

X4

回覆 引用 TOP

連天之嬌女梅艷芳都鍾意劉華到不得了
但劉華的確守身如玉

錢就會繼續黎~~~錢係會繼續黎~~~
引用:
原帖由 返工會暈 於 2020-6-30 09:31 PM 發表

連天之嬌女梅艷芳都鍾意劉華到不得了
但劉華的確守身如玉
梅姐做佢隻男神兵

回覆 引用 TOP

真係笑死人,劉德華冇女人要?無論佢有冇錢,由80年代到今日,任何時期,只要佢肯娶,排隊條龍由尖沙咀排到上深圳,冇其他女埋身係佢同朱麗倩一齊,行內冇乜人唔知,期間亦大把女星公開話鐘意劉德華,只係佢心入面得一個人,就算佢開戲蝕咗好多錢都好快拍戲清晒數,冇因為欠債4千萬而破產而係選擇拍戲,佢選擇以月薪80萬簽比王晶任佢拍,結果4/5年內還清欠債,幾唔掂都係嗰幾年,點會講到好似樓主講到咁霉。

引用:
原帖由 坐六年 於 2020-6-30 11:09 PM 發表

真係笑死人,劉德華冇女人要?無論佢有冇錢,由80年代到今日,任何時期,只要佢肯娶,排隊條龍由尖沙咀排到上深圳,冇其他女埋身係佢同朱麗倩一齊,行內冇乜人唔知,期間亦大把女星公開話鐘意劉德華,只係佢心入面得一個人,就算佢開戲蝕咗好多錢都好快拍戲清晒數,冇因為欠債4千萬而破產而係選擇拍戲,佢選擇以月薪80萬簽比王晶任佢拍,結果4/5年內還清欠債,幾唔掂都係嗰幾年,點會講到好似樓主講到咁霉。 ...
我呢個post重點唔係話劉生,係諷刺貪錢港女女星,
咁點解關要跟大劉都唔搶劉華

引用:
原帖由 nigelraphe 於 2020-6-30 11:20 PM 發表

你都傻傻地,問呢D問題
全世界只有你唔知點解

回覆 引用 TOP

關之琳當時只鐘意比大劉塞哥爾夫球!

RT
引用:
原帖由 nigelraphe 於 2020-6-30 11:20 PM 發表

關之之係同大劉有一手,但係佢哋嘅關係係合約制,合約完咗就再冇關係,唔係佢唔跟劉華,而係嗰段時間根本已經同朱麗倩一齊,行內冇乜人唔知,如果唔係梅艷芳都有機入位啦。

無辦法,自然界定律痴性動物會傾向搵強大既雄性屌閪,繁殖更強大既後代。而家強大可以量化成金錢,有錢代表強大,所以女人都傾向同有錢人交配,繁殖更強大既後代

引用:
原帖由 yuk777044 於 2020-7-1 02:56 AM 發表

無辦法,自然界定律痴性動物會傾向搵強大既雄性屌閪,繁殖更強大既後代。而家強大可以量化成金錢,有錢代表強大,所以女人都傾向同有錢人交配,繁殖更強大既後代 ...
其實從古至今錢都係萬能嘅
有錢咩女都有 每個人都有個價嘅
當俾個天價嘅時候 咩女都唔會講感情

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]