• 瀏覽: 3,021
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1
經Apple TV/iTunes睇

回覆 引用 TOP

套戲平平實實,缺點是配角太平凡,賣弄血腥一般般,只為睇龍爺!

引用:
原帖由 itemwah2 於 2020/7/2 12:23 發表

套戲平平實實,缺點是配角太平凡,賣弄血腥一般般,只為睇龍爺!
龍爺話這次修剪補番些劇情是他覺得最完美的版本.
希望大家影迷支持和喜歡.

已經睇咗,覺得Rambo好惨,結局都要孤獨終老

引用:
原帖由 esprithk 於 2020-7-2 12:55 PM 發表

龍爺話這次修剪補番些劇情是他覺得最完美的版本.
希望大家影迷支持和喜歡.
同戲院版有咩分別?

引用:
原帖由 bbj059 於 2020-7-2 01:33 PM 發表

已經睇咗,覺得Rambo好惨,結局都要孤獨終老
其實佢殺人無數,每個比佢殺過既人都有老豆老母生,佢唔配有朋友親人,孤獨係必須!

引用:
原帖由 itemwah2 於 2020/7/2 14:16 發表

同戲院版有咩分別?
當然有分別。
要睇呢個extended cut就會知道

引用:
原帖由 esprithk 於 2020-7-2 02:20 PM 發表

當然有分別。
不如講出黎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 itemwah2 於 2020-7-2 02:17 PM 發表

其實佢殺人無數,每個比佢殺過既人都有老豆老母生,佢唔配有朋友親人,孤獨係必須!
雖然如此, 但他沒有濫殺無辜, 他所殺嘅都係佢嘅敵人或傷害佢嘅人

回覆 引用 TOP

宜家香港開放左電影院了咩?我係內地有半年冇睇過電影啦

引用:
原帖由 可愛的小綿羊 於 2020/7/2 15:47 發表

宜家香港開放左電影院了咩?我係內地有半年冇睇過電影啦
網上iTunes(Apple TV) 呀

回覆 引用 TOP

我不是龍爺。 也未睇呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 esprithk 於 2020-7-2 02:20 PM 發表

當然有分別。
好似係本來美版cut左開頭救人個段,extended cut加番上去(同其他一些畫面),即同international版差唔多

引用:
原帖由 richandhealthy 於 2020-7-2 05:07 PM 發表

好似係本來美版cut左開頭救人個段,extended cut加番上去(同其他一些畫面),即同international版差唔多
女主角有冇比人強/輪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 richandhealthy 於 2020-7-2 05:07 PM 發表

我睇碟係睇到開頭森林洪水救人,最後只救到個女人,匹馬都無事,係咪哩幕?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]