• 瀏覽: 237,836
  • 回覆: 1,237
  • 追帖: 6
巧多人用口去移民的。。。。。

熱賣及精選
引用:
原帖由 eddiepsp 於 2020-7-2 11:14 PM 發表

共慘黨病毒成功散播全世界!移去邊都死!
地球很危險,有錢可以移去火星🙈🙈

引用:
原帖由 bondinhk 於 2020-7-3 11:45 AM 發表

香港教育教到D細路壞腦, 黃教師日日播獨, 有錢都會送D細路去外地接受正常教育. 學術上有本事的就會入清華, MIT, 好好學習, 做個正常的有為青年.
但唔見D膠官仔女返大陸讀?
大陸肯定無黃毒。
還是身體最誠實!

引用:
原帖由 肥仔xxx 於 2020-7-3 11:41 AM 發表

其實林鄭應該大力支持移民,個個送機票,香港人小D完全可以解決現今問題
咪發夢啦香港不斷填海起樓只會越來越多人,你都唔明

唔走生仔冇屎忽!

引用:
原帖由 凍茶2013 於 2020-7-2 05:18 PM 發表

而家移民外國門檻低左,似乎車公預言成真
梗低咗啦,全世界都經濟低迷,唔哄d人拎$去佢地國家咩

走啦,咪阻人發達

引用:
原帖由 kamtlai 於 2020-7-3 12:01 PM 發表

巧多人用口去移民的。。。。。
最L好笑有d人得十幾二十萬學人講移民仲要喺租屋戶

最好走兩三百萬人,成個香港各方面都會變得好D!

馬上去啦, 英國做水電收入高過醫生, 快D快D, 有N咁多福利, 窮人唔洗交稅架.

無錢申請政治庇護就可以賴死, 好似香港D南亞難民一樣, 英國咁人道, 一定會照顧佢, 唔洗怕.

如英政府不接濟, 裝修佢地就OK LA, 加多一句HONGKONGER LIVES MATTER就無敵啦 !

移民唔緊要。。唔好移L左又死番返黎就得。。亦唔好移左民又係腥港炒樓玩收租賺錢咁卜街

引用:
原帖由 小鈞鈞 於 2020-7-2 05:43 PM 發表

咪又係得個「講」字,係「做」唔出呢
扮晒有本事移民
四周圍同人講完一大輪
但成年都未去申請咁囉!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-7-2 07:13 PM 發表

講真呀!今時今日有錢邊個唔想移民
咪係! 走唔郁個班 先至會潑冷水

[img][/img]
熱門移居地點屎眼5國同盟也有國安法呢?

曾經旅遊地點:亞洲:台灣、日本、南韓、新加坡、泰國、馬來西亞、印尼、阿聯酋。大洋洲:巴布亞新畿內亞、澳洲、新西蘭。非洲:南非、莫桑比克。歐洲:俄羅斯、土耳其、希臘、捷克、斯洛伐克、波蘭、匈牙利、德國、奧地利。北美洲:美國、加拿大。
好呀 好行兼唔送

港區國安法:持BNO港人放寬入籍 學者稱英國冀填補勞工短缺
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0703_00822_001.html

知你班鬼佬冇咁好死,根本就當港人係廉價勞工,睇死你呢6年要投靠英國,唔敢出聲,只有say yes,永冇say no。香港有得sayno,去到人地嗰到只有say yes! 香港無戰亂反而要去做難民?有人唔做去做狗? 人唔笑狗都吠啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]