• 瀏覽: 30,492
  • 回覆: 406
先不論你的信念有幾純高,但你做工程又唔係搞政治,人地班泛民老中青領導都宣布解散缩埋避風頭,你仲走出來七,仲要襲警,係咪智商出問題?!

熱賣及精選
引用:
原帖由 1MH1 於 2020-7-2 09:25 PM 發表

先不論你的信念有幾純高,但你做工程又唔係搞政治,人地班泛民老中青領導都宣布解散缩埋避風頭,你仲走出來七,仲要襲警,係咪智商出問題?!
打電話的人是從何得知當事人和案情有關?

引用:
原帖由 .黃金工程. 於 2020-7-2 09:37 PM 發表

佢條女篤灰的

引用:
原帖由 .黃金工程. 於 2020-7-2 09:37 PM 發表

識佢嘅人睇到張相就認得佢啦,何況佢後頸仲有啲特徵,好容易認到。

而家呢間港大真係垃圾大學,唔單止有咁多無料嘅漢奸教獸,仲出個用刀猛插警員嘅禽獸,同果間恐怖份子訓練中心氣油彈軍火厙中大,一樣咁卜街,其實學乜嘢工程、力學、微分方程、法律、醫學、甚至天文物理、理論物理嘟係好容易一啲嘟唔難,最難同最緊要係要學會心中向善、有德行、有操守,呢啲卜街漢奸教獸學畜缺乏嘅就係德育!

係「高尚學店」讀咁多屎片,做左兩三年野,先得2萬人工,都知叻極有限呀

高分低能又一例子!

引用:
原帖由 1MH1 於 2020-7-2 09:25 PM 發表

係有計劃地帶來攻擊性工具襲擊警員,呢條食政府資助公屋仔冇得救!

引用:
原帖由 auth 於 2020-7-2 10:35 PM 發表

而家呢間港大真係垃圾大學,唔單止有咁多無料嘅漢奸教獸,仲出個用刀猛插警員嘅禽獸,同果間恐怖份子訓練中心氣油彈軍火厙中大,一樣咁卜街,其實學乜嘢工程、力學、微分方程、法律、醫學、甚至天文物理、理論物理嘟係好容易一啲嘟唔難,最難同最緊要係要學會心中向善、有德行、有操守,呢啲卜街漢奸教獸學畜缺乏嘅就係德育! ...
唔難? 你都無讀過書緊係唔難喇

黃色經濟圈根本就是個謬論,信者極之戇居。
帶住刀出嚟遊行已經係有預謀犯案 

其實學乜嘢工程、力學、微分方程、法律、醫學、甚至天文物理、理論物理嘟係好容易一啲嘟唔難,最難同最緊要係要學會心中向善、有德行、有操守,呢啲卜街漢奸教獸學畜缺乏嘅就係德育!

可能high 咗嘢!

引用:
原帖由 auth 於 2020-7-2 10:35 PM 發表

而家呢間港大真係垃圾大學,唔單止有咁多無料嘅漢奸教獸,仲出個用刀猛插警員嘅禽獸,同果間恐怖份子訓練中心氣油彈軍火厙中大,一樣咁卜街,其實學乜嘢工程、力學、微分方程、法律、醫學、甚至天文物理、理論物理嘟係好容易一啲嘟唔難,最難同最緊要係要學會心中向善、有德行、有操守,呢啲卜街漢奸教獸學畜缺乏嘅就係德育! ...
同意各大中小學幼稚園,要重視心中向善、有德行和有操守的教育。
同樣地,香港警察學院,都要在教育警察時,要重視心中向善、有德行和有操守。

🤣😂😆🍜🥣🍧🍨🥧🎂🍫🍬🍭🍡🍯🍮
那名警員是正在執行警務,而這名人渣是企圖協助搶犯,公然犯法目無法紀至拔刀猛插警員,這種人渣不單是腦殘,簡直是毫無人性的禽獸,香港就是被這些道德淪亡的腦殘廢青毁了。多行不義,必遭天譴。呢條人渣,時辰已到,喪鐘已敲響,報應會陸續有來!

回覆 引用 TOP

24歲犯太歲啫,過幾年出獄會轉運

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]