• 瀏覽: 216,260
  • 回覆: 2,513
  • 追帖: 15
引用:
原帖由 js904 於 2020-7-6 02:34 PM 發表

每個人都有自己嘅政治立場, 如果打擦邊球其實唔會太多人覺得有問題
不過聽聞佢講得太多武漢xx, 再加上而家嘅氣氛, 的確好易俾人搵位入
佢跟緊毒果就返毒果啦

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-7-6 13:59 發表

利用趣味去講車無問題,但利用政治角度去講就好有問題...
我唔認同佢在旁述期間,加插政治立場,所以才覺得可惜!

昨晚我最少聽到兩次病名啦!

引用:
原帖由 cww8888 於 2020-7-6 02:46 PM 發表

我唔認同佢在旁述期間,加插政治立場,所以才覺得可惜!

昨晚我最少聽到兩次病名啦!
從不覺得可惜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-7-6 01:58 PM 發表

但佢越來越語無論次係事實...
之前佢都响F1講:光xxx,xx革命
講明先,光復 Monza 拉利革命嘛
呢個就擺明抽中游車隊法拉利嘅水啦
近幾季拉利幾乎場場自爆,
陸克萊贏上年意大利分站,
你望下法拉利廠隊幾耐之前係老家贏過?

The opinions posted on this site are my own and do not represent i-Cable's positions, strategies or opinions. Unless I decide to be bad or call out an idiot...

Long-term fight for Video-On-Demand(playback&premiere content) of i-Cable PayTV network
引用:
原帖由 js904 於 2020-7-6 02:34 PM 發表

每個人都有自己嘅政治立場, 如果打擦邊球其實唔會太多人覺得有問題
不過聽聞佢講得太多武漢xx, 再加上而家嘅氣氛, 的確好易俾人搵位入
唔駛聽聞,我睇曬全場

The opinions posted on this site are my own and do not represent i-Cable's positions, strategies or opinions. Unless I decide to be bad or call out an idiot...

Long-term fight for Video-On-Demand(playback&premiere content) of i-Cable PayTV network
引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-7-6 02:38 PM 發表

佢跟緊毒果就返毒果啦
你咪一樣將個人政治立場加入咗討論內容

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ~o_my_god~ 於 2020-7-6 02:54 PM 發表

唔駛聽聞,我睇曬全場
因為我冇睇, 所以先用聽聞, 戴個頭盔好啲

回覆 引用 TOP

網上面有人嗌之前無波睇應該回水,係咪應該整個 hashtag 叫 #OurSubscriptionFeeMaters
先啱?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ~o_my_god~ 於 2020-7-6 02:53 PM 發表

講明先,光復 Monza 拉利革命嘛
呢個就擺明抽中游車隊法拉利嘅水啦
近幾季拉利幾乎場場自爆,
陸克萊贏上年意大利分站,
你望下法拉利廠隊幾耐之前係老家贏過? ...
咪一樣乘機講政治...
果陣我第一次向狐狸投訴佢...

回覆 引用 TOP

當我以為球彩那套在無記係唔work時,佢竟然buy到在足球版出文
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29192585

回覆 引用 TOP

Quote: 有線唔該你地可唔可以好似以前咁,喺直播球賽加入番中文字球隊比分呀?尋晚果幾場日本波全部都冇,越做越退步

即係裸跑分牌都有市場啦😂

引用:
原帖由 ~o_my_god~ 於 2020-7-6 11:02 PM 發表

Quote: 有線唔該你地可唔可以好似以前咁,喺直播球賽加入番中文字球隊比分呀?尋晚果幾場日本波全部都冇,越做越退步

即係裸跑分牌都有市場啦😂 ...
本來計劃淨係直播一場,其他三場DL,而家要直播晒四場,仲咁多要求!

引用:
原帖由 ~o_my_god~ 於 6/7/2020 11:02 PM 發表

唔好話日本波, 依家連德國盃/ 意甲都無中文比分提供

引用:
原帖由 ~o_my_god~ 於 2020-7-6 11:02 PM 發表

大台做德乙都只係有英文分牌啦,唔去嘈佢哋?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tonykee826 於 2020-7-6 11:21 PM 發表

唔好話日本波, 依家連德國盃/ 意甲都無中文比分提供
西台好似都冇中文分牌?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]