• 瀏覽: 39,714
  • 回覆: 622
  • 追帖: 13
繼續傾!

夜少少先補翻之前16回嘅 link , 手機 app  copy 唔到😓

The opinions posted on this site are my own and do not represent i-Cable's positions, strategies or opinions. Unless I decide to be bad or call out an idiot...

Long-term fight for Video-On-Demand(playback&premiere content) of i-Cable PayTV network
熱賣及精選
可能係舊聞: 西 player 最近終於可以鎖定 video畫質,有360p,720p選。而部分 channel 亦有 1080p揀 ,目前試過332, 621, 632, 643 可以揀1080,畫質係有改善。
133, 622-626, 638 639, 670-672, 680得720
部份自選服務片都有得揀1080,因為太散,唔詳細講了。

The opinions posted on this site are my own and do not represent i-Cable's positions, strategies or opinions. Unless I decide to be bad or call out an idiot...

Long-term fight for Video-On-Demand(playback&premiere content) of i-Cable PayTV network

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ~o_my_god~ 於 2020-7-3 09:43 AM 發表

繼續傾!

夜少少先補翻之前16回嘅 link , 手機 app  copy 唔到😓
辛苦曬

回覆 引用 TOP

睇發瘟體育節目表,604直播的賽事係不設重播,似乎604及605的直播定位係不設廣東話評述。如果「合約」係規定每輪必須有三場粵語評述,咁可能解釋到點解「神戶勝利船 對 廣島三箭」死都要在601播。

BTW,星期三的日職應該係3L+1DL,因為睇601星期三的節目表,冇咗(11)

「唔鍾意呀,咪殺咗佢囉」
「唔鍾意呀,咪滅咗佢囉」
成日咁諗嘢,唔怪得冇朋友,點知幾時唔鍾意就被殺滅

回覆 引用 TOP

幫下樓主先
想睇番過往精彩內容?請按以下鏈結瀏覽
Vol.01 (2009/10 - 2010/09)
Vol.02 (2010/09 - 2011/01)
Vol.03 (2011/01 - 2011/05)
Vol.04 (2011/05 - 2011/11)
Vol.05 (2011/11 - 2012/07)
Vol.06 (2012/07 - 2013/03)
Vol.07 (2013/03 - 2013/08)
Vol.08 (2013/08 - 2014/03)
Vol.09 (2014/03 - 2014/11)
Vol.10 (2014/11 - 2015/07)
Vol.11 (2015/07 - 2015/10)
Vol.12 (2015/10 - 2016/04)
Vol.13 (2016/04 - 2016/12)
Vol.14 (2016/12 - 2017/10)
Vol.15 (2017/10 - 2018/11)
Vol.16 (2018/12 - 2020/07)

回覆 引用 TOP

估唔到已經去到第17個Page........

祝願PTVC長做長有啦

回覆 引用 TOP

鬧姨下季話有 4K英超/西甲
btw, 到依家佢地肯搞掂入唔到個問題未

引用:
原帖由 tonykee826 於 2020-7-3 04:47 PM 發表

鬧姨下季話有 4K英超/西甲
btw, 到依家佢地肯搞掂入唔到個問題未
英超保證每比賽週兩場
西甲就保證每比賽週一場

歌神話 神戶勝利船 對 廣島三箭係直播。
大機構亦有有提示

引用:
原帖由 woltif 於 2020-7-3 08:19 PM 發表

歌神話 神戶勝利船 對 廣島三箭係直播。
大機構亦有有提示
百Dix成金, 係發瘟先會以為咁樣可以過骨
而家終於改咗去605/665直播

引用:
原帖由 js904 於 2020-7-3 09:37 PM 發表

百Dix成金, 係發瘟先會以為咁樣可以過骨
而家終於改咗去605/665直播
到時先知堅定流,就算係堅601未接播前應該都係得英文。

引用:
原帖由 woltif 於 2020-7-3 10:07 PM 發表

到時先知堅定流,就算係堅601未接播前應該都係得英文。
sport times都出605/665就應該係真, 睇個勢都似係7點前得英文

引用:
原帖由 js904 於 2020-7-3 10:39 PM 發表

sport times都出605/665就應該係真, 睇個勢都似係7點前得英文
難以理解為何發瘟體育,好唔想用604及605做直播,就算做都係好唔想客戶知咁。

引用:
原帖由 js904 於 3/7/2020 10:39 PM 發表

應該係咁
btw, 係"海登咸"唔係賀芬咸阿

引用:
原帖由 tonykee826 於 2020-7-3 10:55 PM 發表

應該係咁
btw, 係"海登咸"唔係賀芬咸阿
發瘟真係名副其實, 601果場日職又唔知飛咗去邊

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]