• 瀏覽: 1,359
  • 回覆: 32
食飯去。

附件

20200627_202626.jpg(190.34 KB)

2020-7-3 08:59 PM

20200627_202631.jpg(161.68 KB)

20200627_202633.jpg(188.03 KB)

20200627_200714.jpg(149.13 KB)

20200627_201013.jpg(109.27 KB)

20200627_201021.jpg(300.43 KB)

20200627_200551.jpg(157.82 KB)

20200627_200630.jpg(111.1 KB)

20200627_200647.jpg(149.63 KB)

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」
熱賣及精選
好豐富

凡事也注定的,得不到也沒缺少
有d人要攞到成就呢,就要用好短嘅時間.....
有d人要攞到一d嘢呢,就要用比較長d嘅時間,不過至少...
我所而家得到嘅嘢,係我自己好俾心機咁去攞嘅

回覆 引用 TOP

目標人物
引用:
原帖由 傲骨 於 2020-7-3 09:26 PM 發表

好想食片皮鴨呀
我幾鍾意佢啲鴨唔油...

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」
片皮鴨幾特別

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 東方紅 於 2020-7-3 08:59 PM 發表

食飯去。
真係唔油,較乾身

片皮鴨幾好
蝦球面一點點係乜? 欖菜?

炒意粉

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2020-7-3 09:42 PM 發表

真係唔油,較乾身
但加山渣條一齊食就冇咁乾了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sictakho 於 2020-7-3 09:43 PM 發表

炒意粉
上海粗炒。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 velocirapta 於 2020-7-3 09:42 PM 發表

片皮鴨幾好
蝦球面一點點係乜? 欖菜?
我都唔知乜,食完一樣唔知。

引用:
原帖由 東方紅 於 2020-7-3 08:59 PM 發表

食飯去。
唔肥脷

回覆 引用 TOP

又咁多餸嘅。有喜慶事?

引用:
原帖由 東方紅 於 2020-7-3 09:34 PM 發表

我幾鍾意佢啲鴨唔油...
好想食😍,要多醬😋

引用:
原帖由 月亮甜點 於 2020-7-3 10:52 PM 發表

好想食😍,要多醬😋
我都係,點好多醬...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]