• 瀏覽: 3,096
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1

英超復賽後愈戰愈勇嘅曼聯,周六(4號)主場迎戰般尼茅夫前傳出極壞消息,喺中場合作擦出火花嘅保羅普巴同波基斯費南迪斯,賽前最後一課練習入面意外「炒埋一碟」,導致兩人齊齊受傷,鬥般尼茅夫上陣成疑。
保羅普巴同波基斯費南迪斯近期合作無間,令曼聯表現大有起色,但周五(3號)練習入面唔知係咪落力得滯,意外相撞「攬炒」,要即刻接受軍醫治療。據報兩位球員接受治療後,都可以自己拐住咁離開訓練場,消息指波基斯費南迪斯嘅傷勢比保羅普巴嚴重,但未知實際傷勢情況。
英國《太陽報》報道,曼聯領隊蘇斯克查已經做好兩手準備,如果保羅普巴缺陣,正選會改由巴西球星費特洛迪古斯頂上,如果波基斯費南迪斯都唔踢得,就會用桑馬達或者連格代替,負責中前場聯繫同創造嘅工作。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20200704/bkn-20200704080037574-0704_00882_001.html
用連格踢埋呢季嘅好時機

呢隊波真係好得意

回覆 引用 TOP

信你一成

回覆 引用 TOP

波霸係係專燈踢B費架?

恭喜

哈素賓基個名咁長, 個 Shoulder 冇返咁橫都印唔晒個名
防守球員犯左腦筋上既錯誤
嘩!睇呢場波就興奮過食興奮劑  
呢球波拉得咁行唔係用腳背,係用腳既肉心呀
哎o也!倒卦鳩勾!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 癡情婬娃源靜香 於 2020-7-4 01:35 PM 發表

波霸係係專燈踢B費架?
今晚好好餸,有普巴炒般奴

回覆 引用 TOP

煙幕

持倉
小米@16 綠城服務@9.5 京東@235 建業生活@9.8
微盟@7.5  港交@245 中國聯塑@10.5 微創醫療@9.37
君實生物@26 平安醫生@73  爸爸@202 希望教育@1.37
QQ@345 中芯@8.5 京信@1.7
鐵塔@1.5 創科實業@44 李寧@8.8

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 2020-7-4 02:56 PM 發表

唔洗驚,今晚有連格

引用:
原帖由 di210 於 2020-7-4 11:56 AM 發表

?20200704081046
英超復賽後愈戰愈勇嘅曼聯,周六(4號)主場迎戰般尼茅夫前傳出極壞消息,喺中場合作擦出火花嘅保羅普巴同波基斯費南迪斯,賽前最後一課練習入面意外「炒埋一碟」,導致兩人齊齊受傷,鬥般尼茅 ...
叫佢地睇少啲卡通片現實少少,
唔好走去練埋啲咩雙人射球,
依家出事啦。

邪飛教創教教主+
厠盤水位修理中心創辦人+
自由紫微斗數分析員+
JEREMY換片專員
引用:
原帖由 di210 於 2020-7-4 11:56 AM 發表

?20200704081046
英超復賽後愈戰愈勇嘅曼聯,周六(4號)主場迎戰般尼茅夫前傳出極壞消息,喺中場合作擦出火花嘅保羅普巴同波基斯費南迪斯,賽前最後一課練習入面意外「炒埋一碟」,導致兩人齊齊受傷,鬥般尼茅 ...
係連格+費特...
非常精彩,希望到季尾都係呢個組合。

邪飛教創教教主+
厠盤水位修理中心創辦人+
自由紫微斗數分析員+
JEREMY換片專員

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wantatogo 於 2020-7-4 04:01 PM 發表

叫佢地睇少啲卡通片現實少少,
唔好走去練埋啲咩雙人射球,
依家出事啦。
想扮立花兄弟,普巴瞓低,B費一跳上去就出事

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 mega-box 於 2020-7-4 04:55 PM 發表

巴西"球星"費特.....咩料呀,依件垃圾叫球星?
佢靈活,勤力,體力充沛,百二分鐘任做,
有新星仔之稱!

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]