• 瀏覽: 50,125
  • 回覆: 741
  • 追帖: 1
本主題由 yugo135 於 2020-7-4 04:37 PM 移動
國安法下,個個國家都宣布禁止對香港輸入含科技元素產品,以後香港再買不到iPhone,用不到Benz寶馬,只能用國產華為手機,吉利橋車,食三麀牌奶粉,叫以前全外國名牌的香港人點生活?以後唔准講個樣唔准做個樣,日日悲觀新聞舖天蓋地咁壓落港人度,我就嚟崩潰了!
依家香港人左捱一巴右捱一巴!喺國安法下的犧牲品,有邊個嚟打救下我哋吖!
既然國家立得法就得要扶港人一把吧!

熱賣及精選
我依家連講嘢都留意下身邊有無畀人偷聽到先敢講,我怕我一唔小心講錯一句說話就冇咗一世

依家連門都唔敢出,點算?有冇人救下

引用:
原帖由 Biging 於 2020-7-4 02:03 PM 發表

國安法下,個個國家都宣布禁止對香港輸入含科技元素產品,以後香港再買不到iPhone,用不到Benz寶馬,只能用國產華為手機,吉利橋車,食三麀牌奶粉,叫以前全外國名牌的香港人點生活?以後唔准講個樣唔准做個樣,日日悲觀新聞舖天蓋地咁壓落港人度,我就嚟崩潰了! ...
去IFC未?

喺咪個個都咁驚連覆都唔敢覆.mola!

香港咁慘,返深圳買iphone囉!

又俾人打壓呀?你身家睇唻有幾百億

引用:
原帖由 東方巨額肚臍 於 2020-7-4 02:13 PM 發表

去IFC未?
依家連股票都唔敢買,驚違反國安法

引用:
原帖由 Biging 於 2020-7-4 02:16 PM 發表

依家連股票都唔敢買,驚違反國安法
有咩喺手?

樓主仲開手機 已被人入侵 快掉咗部機先啦

忘記過去,面向前方,一個信念,理想必定達到

回覆 引用 TOP

以前有位c兄叫「買大陸股等跳樓」喺咪畀人拉咗吖?定著咗草?佢真喺違反咗國安法wo?

引用:
原帖由 Biging 於 2020-7-4 02:03 PM 發表

國安法下,個個國家都宣布禁止對香港輸入含科技元素產品,以後香港再買不到iPhone,用不到Benz寶馬,只能用國產華為手機,吉利橋車,食三麀牌奶粉,叫以前全外國名牌的香港人點生活?以後唔准講個樣唔准做個樣,日日悲觀新聞舖天蓋地咁壓落港人度,我就嚟崩潰了! ...
我无语了……你无脑吧

引用:
原帖由 Biging 於 2020-7-4 02:18 PM 發表

以前有位c兄叫「買大陸股等跳樓」喺咪畀人拉咗吖?定著咗草?佢真喺違反咗國安法wo?
呢位c兄個名擺明喺中咗分裂國家同顛覆國家罪名,你哋以前諷刺吖爺個D名好全部產晒佢重新改新AC,唔喺會好大獲

引用:

移民囉咁驚

死左一了百了 我會做帛金比你

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]