• 瀏覽: 626
  • 回覆: 7
  • 追帖: 1
最近電視台播出街,Sigrún Þuriður Geirsdóttir於2015年橫渡英倫海峽的故事。

https://youtu.be/zjSIeWvTGbo

她只是冰島一個平凡的女人,本身並不是運動員,以往更是肥婆一名,比賽基本上全部包尾,只求完成。

她當時只是3年前才學游泳,經過兩次接力之後,她決定挑戰單人橫渡海峽。

她在晚間出發,游了3個半小時後已經開始嘔,嘔了足足7小時。

她由夜游到日出,再游到日落都仍然未登陸,但她仍然堅持下去,最終經過接近23個小時,在漆黑一片中,站在法國一個小小的沙灘上,成為了冰島第二名橫渡海峽的勇者!進入香討影片區

光明去深圳?搭高鐵啦。
坪山去深圳?搭動車啦。
常平去深圳?搭火車啦。
平湖去深圳?搭動車啦。
唐家灣去珠海?搭城軌啦。
九龍去深圳?2018年開始可以搭高鐵啦。
熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
浮M冇比賽
Golden nipples 又取消咗
你仲練水來做乜嘢

回覆 引用 TOP

謝謝分享

回覆 引用 TOP

今年好似 有班香港人挑戰泳渡channel....

引用:
原帖由 sksam 於 2020-7-7 16:02 發表

今年好似 有班香港人挑戰泳渡channel....
9月律師會4人接力(Eliza Chang嗰班)
同埋10月Chun Kong Mak單人

光明去深圳?搭高鐵啦。
坪山去深圳?搭動車啦。
常平去深圳?搭火車啦。
平湖去深圳?搭動車啦。
唐家灣去珠海?搭城軌啦。
九龍去深圳?2018年開始可以搭高鐵啦。
引用:
原帖由 miklcct 於 2020-7-7 04:59 PM 發表

出到香港入到英國境先啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 miklcct 於 2020-7-7 04:59 PM 發表

你幾時嫁去瑞典?

回覆 引用 TOP