• 瀏覽: 6,595
  • 回覆: 31
再一次同各位呼籲:在香港考車牌,係要靠實力, 唔好做儍事。

今日又有大陸人考牌嘅時候畀利是(香港係利是,唔係紅包)個考牌官,考官報警拘捕個考生,再轉交ICAC。

精選汽車
傻仔

回覆 引用 TOP

7少陣啦甲由仔

◆毒媒沒有告訴你的真相 ((集中帖))◆
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28397637&page=1&extra=#pid503603656
希望各位可以幫忙廣傳,以正視聽
勿讓黃媒濫用新聞自由,荼毒善良的香港人

回覆 引用 TOP

On 車

回覆 引用 TOP

我信架!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超靚仔20 於 2020-7-5 06:45 AM 發表

今日又有大陸人考牌嘅時候畀利是(香港係利是,唔係紅包)個考牌官,考官報警拘捕個考生,再轉交ICAC。 ...
返青山啦

回覆 引用 TOP

而家連大陸都唔敢收啦,全程錄影,泊位用紅外線,一出界即肥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超靚仔20 於 2020-7-5 06:45 AM 發表

今日又有大陸人考牌嘅時候畀利是(香港係利是,唔係紅包)個考牌官,考官報警拘捕個考生,再轉交ICAC。 ...
國情不同,文化差異。結論:考牌官尋釁滋事!

回覆 引用 TOP

引用:

星期日都有排期考牌,仲朝早6點幾已經考完?

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-7-6 06:18 AM 發表

星期日都有排期考牌,仲朝早6點幾已經考完?
我都係咁諗,同埋而家大陸人落嚟香港要隔離,返上去又要隔離,唔係超級緊要事都費事徙錢徙時間。

6:45早上

回覆 引用 TOP

今日喎⋯⋯隔離14日考車牌?

回覆 引用 TOP

星期日都開工咩

香港 考車牌靠實力?你得 出街睇下啲人點揸車

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]