• 瀏覽: 2,855
  • 回覆: 19
上年8月過去嘅
去左中正紀念堂 海邊 同九份十份
好好笑 原來鳳梨甘大只個喔 好似只大冬瓜甘大只

附件

微信图片_20200705145558.jpg(212.54 KB)

2020-7-5 03:00 PM

微信图片_20200705145608.jpg(142.94 KB)

微信图片_20200705145612.jpg(108.41 KB)

微信图片_20200705145616.jpg(161.02 KB)

微信图片_20200705145620.jpg(216.89 KB)

微信图片_20200705145625.jpg(84.24 KB)

微信图片_20200705145629.jpg(139.79 KB)

微信图片_20200705145633.jpg(181.81 KB)

8年蛋糕店老闆娘
轉戰房地產  哈哈
熱賣及精選
香港人幾時先可以再黎台灣呢?

我 promise 你地以後唔再搞事,大家做返好朋友,OK?
我諗好多人都渴望能夠早日可以飛, 畢竟停咗咁耐, 心掛掛!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西門町 於 2020-7-6 08:24 AM 發表

香港人幾時先可以再黎台灣呢?
特定商務人士嘛! 你教的.
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29073334&page=2&authorid=5120260

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=+
14260441 台灣有用資料
25010468 台幣兌換發問專區
24996025 台灣入境資料
21638703 sample台北行程任你抄
記得移走"+"號

記得台灣旅前, 留意簽証同需入境所需文件.
引用:
原帖由 nov012006 於 2020-7-6 01:18 PM 發表

特定商務人士嘛! 你教的.
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29073334&page=2&authorid=5120260
我講緊觀光旅遊呀!

我 promise 你地以後唔再搞事,大家做返好朋友,OK?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 凡間的雪 於 2020-7-5 15:00 發表

上年8月過去嘅
去左中正紀念堂 海邊 同九份十份
好好笑 原來鳳梨甘大只個喔 好似只大冬瓜甘大只
我就2月臨強制隔離前一日入咗境,不過6日都hea係台北…最遠都係去淡水

回覆 引用 TOP

台灣啲樓防盗網好似大陸民工住嘅城中村咁治安都係差晤多😫

引用:
原帖由 fbc6db5991d770 於 2020-7-7 02:29 PM 發表

台灣啲樓防盗網好似大陸民工住嘅城中村咁治安都係差晤多😫
就算唔裝防盜嘅地方 都唔見得治安好得去邊 哈哈

8年蛋糕店老闆娘
轉戰房地產  哈哈

回覆 引用 TOP

台灣最近還可以去不,沒有限制旅游嗎?

謝謝分享!疫情結束去臺灣。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 異域活潑的蝦米 於 2020-7-14 11:48 AM 發表

台灣最近還可以去不,沒有限制旅游嗎?
台灣申請入台證網站都暫停台證申請, 你認為可以去嗎?

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
電視上見好多臺灣人現在周圍旅遊, 好free.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]