• 瀏覽: 47,395
  • 回覆: 429
  • 追帖: 23
引用:
原帖由 chanman兩件TKO 於 2020-7-19 07:59 PM 發表

果兩母女果班車?正常過關做一次口,第12日做一次鼻
過關一次喉,住酒店第二天一次鼻,隔離完畢前兩日又一次,總共三次。新措施下就唔知道係咪都係咁安排了。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
你好呀,請問知唔知道,而家過去珠海隔離,如果冇 診所出嘅正式檢驗報告淨係得手機版嘅檢驗報告過唔過到去呢? 因為正式 檢驗報告,診所冇時間出,所以淨係得手機版嘅檢驗報告。

引用:
原帖由 逃難的挪亞方舟 於 2020-7-22 11:15 AM 發表

你好呀,請問知唔知道,而家過去珠海隔離,如果冇 診所出嘅正式檢驗報告淨係得手機版嘅檢驗報告過唔過到去呢? 因為正式 檢驗報告,診所冇時間出,所以淨係得手機版嘅檢驗報告。 ...
試下自己print 出黎,要快,黃金72小時,計你化驗結果時開始計時~仲有那那聲上金巴公衆號訂飛,一日得6班車,每班40 人

引用:
原帖由 amaebi2012 於 2020-7-22 12:54 PM 發表

試下自己print 出黎,要快,黃金72小時,計你化驗結果時開始計時~仲有那那聲上金巴公衆號訂飛,一日得6班車,每班40 人
唔該曬師兄, 想問一問喺港珠澳大橋香港口岸, 到上金巴, 會唔會要等好耐呢?因為訂咗今晚六點鐘嘅車. 使唔使預早好多出發?

引用:
原帖由 逃難的挪亞方舟 於 2020-7-22 01:06 PM 發表

唔該曬師兄, 想問一問喺港珠澳大橋香港口岸, 到上金巴, 會唔會要等好耐呢?因為訂咗今晚六點鐘嘅車. 使唔使預早好多出發?
又唔使,你大約下午5:30 前到口岸就ok了,最緊要自己計住時間,72小時到達珠海酒店為準

引用:
原帖由 亞維 於 2020-7-19 05:50 PM 發表

其實採樣係日日做定只係做兩次?
同我一批隔離有個確診 呢兩日都要做鼻咽採樣🤮🤮🤮🤮
做兩次

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gofreego 於 2020-7-19 05:55 PM 發表

想請問C兄,過關時捉唔捉帶貨,我幫人買左好多化妝品...

同埋,可以叫順風來收件嗎? 謝謝🙏🏼
我無捉,收件唔知,你到時到酒店問前台

引用:
原帖由 bagasam1 於 2020-7-22 13:47 發表

我無捉,收件唔知,你到時到酒店問前台
據我所知,係酒店醫學隔離期間,住客可收快遞,但唔可以寄出。
當然,到酒店問前台就更清楚。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wmkit 於 2020-7-22 04:08 PM 發表

據我所知,係酒店醫學隔離期間,住客可收快遞,但唔可以寄出。
當然,到酒店問前台就更清楚。
收是可以,因為我己收

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 amaebi2012 於 2020-7-22 01:22 PM 發表

又唔使,你大約下午5:30 前到口岸就ok了,最緊要自己計住時間,72小時到達珠海酒店為準
thanks ching!!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]