• 瀏覽: 47,368
  • 回覆: 429
  • 追帖: 23
CHing,14日隔離期間,自己噶3酒店有冇乾洗服務啊?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
師兄隔離完是不是全國都可以去?還有留幾耐都可以?我諗住隔離完玩到香港不用隔離才回來,謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chanman兩件TKO 於 2020-7-6 09:47 AM 發表

thks ching, 我都安排好香港野,明晚上路,ching呢間酒店都可以自己叫外賣?有冇限住咩時間?電視有冇得插hdmi input咖?
珠海90%都可以叫美團,分配酒店時,我要求貴小小都可以,想住好d,分配果個人講,而家日間間都差不多,佢講今次分配皇金冠假日,入住後不過不失,200一晚,我分到套房,有兩個洗手間,我果間有hdmi 數碼電視

引用:
原帖由 chanman兩件TKO 於 2020-7-6 09:47 AM 發表

thks ching, 我都安排好香港野,明晚上路,ching呢間酒店都可以自己叫外賣?有冇限住咩時間?電視有冇得插hdmi input咖?
外賣24小時都可以叫 ,外賣到左酒店門口,酒店會有人送上房。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 clementwong1983 於 2020-7-6 09:58 AM 發表

CHing,14日隔離期間,自己噶3酒店有冇乾洗服務啊?
酒店沒有任何洗衣服務,其實我預左,呢個我自己手洗。

引用:
原帖由 choikamming 於 2020-7-6 10:01 AM 發表

師兄隔離完是不是全國都可以去?還有留幾耐都可以?我諗住隔離完玩到香港不用隔離才回來,謝謝
以我認知是隔離完全國可去,想留幾耐都可以

引用:
原帖由 bagasam1 於 2020-7-6 10:07 AM 發表

以我認知是隔離完全國可去,想留幾耐都可以
唔該哂師兄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bagasam1 於 2020-7-6 10:06 AM 發表

酒店沒有任何洗衣服務,其實我預左,呢個我自己手洗。
咁我去惠康買兩包一次性底褲,帶兩套3上去算啊,橫掂都軟禁式了,費事搞咁多了⋯⋯

引用:
原帖由 clementwong1983 於 2020-7-6 10:10 AM 發表

咁我去惠康買兩包一次性底褲,帶兩套3上去算啊,橫掂都軟禁式了,費事搞咁多了⋯⋯
都岩架。要去就盡早 等政府開,真係有排

引用:
原帖由 bagasam1 於 2020-7-6 10:11 AM 發表

都岩架。要去就盡早 等政府開,真係有排
已決定10號上路,25號出山!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 clementwong1983 於 2020-7-6 10:12 AM 發表

已決定10號上路,25號出山!
其實我去之前猶豫左好耐,因為想像14日困住好痛苦,但去到反而心情好放鬆。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 bagasam1 於 2020-7-6 10:05 AM 發表

珠海90%都可以叫美團,分配酒店時,我要求貴小小都可以,想住好d,分配果個人講,而家日間間都差不多,佢講今次分配皇金冠假日,入住後不過不失,200一晚,我分到套房,有兩個洗手間,我果間有hdmi 數碼電視 ...
thks Ching, 睇下有冇機會同你same hotel

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chanman兩件TKO 於 2020-7-6 10:17 AM 發表

thks Ching, 睇下有冇機會同你same hotel
👍👍👍👍👍

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]