• 瀏覽: 42,223
  • 回覆: 288
  • 追帖: 3
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20200707/mobile/bkn-20200707000054498-0707_00862_001.html

《踩過界2》被張曦雯取代
《BB大晒》被岑麗香取代
《七公主》被黃翠如取代
《兒童醫院》被張寶兒取代
《白色強人2》被胡定欣取代

Baby, I'm dancing in the dark, with you between my arms
Barefoot on the grass, listening to our favorite song

熱賣及精選
呢d 吹水新聞得啖笑

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1
引用:
原帖由 MiracleZone 於 2020-7-7 12:26 AM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20200707/mobile/bkn-20200707000054498-0707_00862_001.html

《踩過界2》被張曦雯取代
《BB大晒》被岑麗香取代
《七公主》被黃翠如取代
《兒童醫院》被張寶兒取代
《白色強人2》被胡定欣取代 ...
ali大獲..果然仍比大6封殺.. 以後只可拍低成本港劇

張寶兒? 唔洗睇啦 慳返D時間

引用:
原帖由 水星逆行 於 2020-7-7 01:26 AM 發表

張寶兒? 唔洗睇啦 慳返D時間
依件白痴張寶兒.. 講對白未掂

真的嗎?

回覆 引用 TOP

真好假好,如果套劇有臭雞芯就罷睇,就係咁簡單!

引用:
原帖由 sand_mouth 於 2020-7-7 12:27 AM 發表

呢d 吹水新聞得啖笑
已經由當事人證明咗係真,吹咩水?

引用:
原帖由 nbachung101 於 2020-7-7 01:17 AM 發表

但佢話會拍陳翹英新劇
但重頭劇無大陸市場可以嗎?

樓主,其實佢得罪左你D咩?

索性解約算了.

回覆 引用 TOP

有傳聞話佢想轉行參選立法會。
唔知堅定流呢。

引用:
原帖由 nbachung101 於 2020-7-7 01:17 AM 發表

以後嫁老衲算

回覆 引用 TOP

殺手
佢做得幾好
不過,黃屍雞真係留不得
🐔

自作孽

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]