• 瀏覽: 32,520
  • 回覆: 196
  • 追帖: 14
上回我不聽老人言-吃了那個質素非常平平無奇的佐敦X哥的確非常後悔;今天我也是打邊邊,想不到也留下極大陰影......是後悔食得太多

訂位只留座15分鐘,我們勉強趕得及到達

實在太太太感動了!我們4人被安排坐卡位

自取飲品有很多選擇

不過我做了功課知道可以用以下途徑免費獲贈價值$25的蜂蜜寒天碧螺春

同事們大讚好飮

簡介:來自台灣的碧螺春茶湯翠綠,清新自然🍃,配上台灣百花蜜的甜及微酸的檸檬🍋,完全感受到最原始的茶香蜜甜

我們另加$50轉鴛鴦湯底,不過只要登記成為會員可以得到一張免費鴛鴦湯底優惠券和9 折優惠券。

今天我們有4人當然是用9折優惠券比較化算

QR code 落單好方便
另外也有自助區

第一輪牛豬

輕輕的我走了, 正如我輕輕的來; 我輕輕的招手, 作別西天的雲彩。
熱賣及精選
我們點了最貴的澳洲極上和牛吃到嘔🤮方案

我完全數唔到我們前從究竟吃了多少碟

重點推介:「澳洲和牛M5牛肩卷🥓」位於牛的後頸🐮,可以看見油花分布的是比較均勻😋😋
肉味濃郁,肉質軟嫩脂肪甘香,脂肪比例豐富均勻,紋理清晰漂亮🥰
呢個部位嘅肉🍖比起其他肩的部位更有嚼勁,更能感受到肉的彈性😚

安格斯小牛排🥩

另一重點是選擇此吃到嘔🤮方案每位贈送2粒澳洲M9 和牛牛丸-牛丸用極罕有100%澳洲M9級和牛製成😍

唔係講笑呢粒M9牛丸配芝士真係好食到震呀😖

輕輕的我走了, 正如我輕輕的來; 我輕輕的招手, 作別西天的雲彩。
我們不停KO牛牛,每人起碼食了8碟以上,以上以下全部是我的戰積

其中一位同事本身明天晚上吃溫野菜,吃到中段決定取消,因為呢餐已經食牛食到驚

滾呀滾🥘

碟碟無窮⋯

回覆 引用 TOP

其它食物質素也好!特別推薦蜆和鴨血,花膠

任食時間120分鐘,當時間只剩40分鐘時待應會提醒10分鐘後 last order,同時也會出示甜品紙示意每人選擇一款甜品。

我當然會揀台灣式甜品-台中•仙草凍
簡介:滑溜嘅仙草凍配上香脆花生碎🥜、Q彈椰果、綿密紅豆、軟糯珍珠,打完邊爐來一碗甜品,為火鍋晚餐畫上完美句號。

每人$260 埋單真係冇投訴

唯一要投訴的恐怕是非常難訂位吧

補充一下每消費$5有1分,可兌換以下食品

引用:
原帖由 Melay 於 2020-7-7 08:29 PM 發表

上回我不聽老人言-吃了那個質素非常平平無奇的佐敦X哥的確非常後悔;今天我也是打邊邊,想不到也留下極大陰影......

Me總你食咗幾多碟牛肉呀

引用:
原帖由 Melay 於 2020-7-7 08:34 PM 發表

我們吃了數不清數量的牛和豬
做咩留咗兩個位,冇貼相嘅,我而家食緊放題,都好飽了

引用:
原帖由 Melay 於 2020-7-7 08:34 PM 發表

我們吃了數不清數量的牛和豬
食邊邊

食咁多,痴缐

放題正呀

引用:
原帖由 Melay 於 2020-7-7 08:29 PM 發表

上回我不聽老人言-吃了那個質素非常平平無奇的佐敦X哥的確非常後悔;今天我也是打邊邊,想不到也留下極大陰影......

幾多碟@厲害😈

無人車送餐?

我麻麻地啲牛切到咁薄

引用:
原帖由 www9030 於 2020-7-7 08:36 PM 發表

Me總你食咗幾多碟牛肉呀
完全數唔到

引用:
原帖由 sictakho 於 2020-7-7 09:07 PM 發表

我麻麻地啲牛切到咁薄
我初初都好似你咁諗,原來係OK㗎

主題標籤 #佐敦
提示:支持鍵盤翻頁左 右