• 瀏覽: 32,525
  • 回覆: 196
  • 追帖: 14
引用:
原帖由 Melay 於 2020-7-7 11:23 PM 發表

牛是待應問我們要不要,點知友人一口氣要了兩碟我唯有䀫埋眼吞落肚
已經列入左 倫哥永久黑名單

上年質數真心唔錯  今年第一次食就奶哂野

熱賣及精選
引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2020-7-7 11:25 PM 發表

已經列入左 倫哥永久黑名單

上年質數真心唔錯  今年第一次食就奶哂野
我都係真心係垃圾級別,我認同呢個價錢真係有好多其他選擇

上星期我仲忍唔住去咗鬧介紹人去食果位KOL

輕輕的我走了, 正如我輕輕的來; 我輕輕的招手, 作別西天的雲彩。
引用:
原帖由 Melay 於 2020-7-7 11:29 PM 發表

我都係真心係垃圾級別,我認同呢個價錢真係有好多其他選擇

上星期我仲忍唔住去咗鬧介紹人去食果位KOL
東方叔叔應該知邊個

佢有入黎 香討

引用:
原帖由 Melay 於 2020-7-7 08:29 PM 發表

上回我不聽老人言-吃了那個質素非常平平無奇的佐敦X哥的確非常後悔;今天我也是打邊邊,想不到也留下極大陰影......

Me總梗有好介紹

引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2020-7-7 11:30 PM 發表

東方叔叔應該知邊個

佢有入黎 香討
此話題到此為止

輕輕的我走了, 正如我輕輕的來; 我輕輕的招手, 作別西天的雲彩。
引用:
原帖由 Melay 於 2020-7-7 11:32 PM 發表

此話題到此為止

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lmkandy 於 2020-7-7 11:31 PM 發表

Me總梗有好介紹
不過好難訂位
我好彩執到死雞咋
溫提每日半夜12:00去book位

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Melay 於 2020-7-7 10:39 PM 發表

真係好值得一試
不過物極必反短期內我不會再吃了
食到滯🤣

有冇啤酒任飲?

引用:
原帖由 Melay 於 2020-7-7 08:29 PM 發表

上回我不聽老人言-吃了那個質素非常平平無奇的佐敦X哥的確非常後悔;今天我也是打邊邊,想不到也留下極大陰影......

有冇想嘔

呢間真心平丶靚丶正👍!我食過兩次,仲覺得可以再食第三次。

牛骨湯底咸到暈

C Hing,我無意冒犯,不過M9和牛嘅牛丸我有啲保留,照計佢用低級數嘅和牛,加返咁上下脂肪落去打,應該金舌頭都食唔出。
哈哈!BTW,食得開心就得!我只不過覺得間嘢可能有啲位取巧!
祝願香港人收到錢,多點在港消費,多點珍惜家人,大家開心健康!

好刀功

有冇食到瀨屎

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]