• 瀏覽: 1,143
  • 回覆: 8
如題啦 如果有機會俾我玩玩 我都想試下割禾係咩感覺
就係覺得應該好好玩
飯就食得多 我霖好多人都未必知道米係點種出黎嘅
通關之後黎玩下啦

附件

微信图片_20200708162516.jpg(416.83 KB)

2020-7-8 04:32 PM

微信图片_20200708162521.jpg(380.31 KB)

微信图片_20200708162526.jpg(446.2 KB)

微信图片_20200708162531.jpg(250.85 KB)

微信图片_20200708162535.jpg(257.06 KB)

微信图片_20200708162539.jpg(207.42 KB)

微信图片_20200708162542.jpg(315.96 KB)

微信图片_20200708162556.jpg(108.52 KB)

微信图片_20200708162559.jpg(189.23 KB)

微信图片_20200708162607.jpg(229.56 KB)

熱賣及精選
引用:
原帖由 凡間的雪 於 2020-7-8 04:32 PM 發表

如題啦 如果有機會俾我玩玩 我都想試下割禾係咩感覺
就係覺得應該好好玩
飯就食得多 我霖好多人都未必知道米係點種出黎嘅
通關之後黎玩下啦
呢到系邊到?

可以體驗下粒粒皆辛苦

回覆 引用 TOP

我估係大陸  因為有簡體字!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Fantexi 於 2020-7-8 04:48 PM 發表

呢到系邊到?
中山 南朗

引用:
原帖由 凡間的雪 於 2020-7-12 10:03 AM 發表

中山 南朗
又幾好玩

回覆 引用 TOP

我都想試下,不過我預期唔係好玩而係非常辛苦

黃色不是你的專利
引用:
原帖由 nudelife0 於 2020-7-19 08:53 AM 發表

我都想試下,不過我預期唔係好玩而係非常辛苦
体验一下 苦中作乐 哈哈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 凡間的雪 於 2020-7-12 10:03 AM 發表

中山 南朗
中山有?好近我,係咪開心農場?

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]