• 瀏覽: 22,180
  • 回覆: 118
  • 追帖: 2
本主題由 miss5 於 2020-7-8 11:49 PM 移動
有冇高手可以解答到?

熱賣及精選
引用:
原帖由 上海妹 於 2020-7-8 05:38 PM 發表

有冇高手可以解答到?
騰訊會唔會無乜發展美國市場, 所以佢想搞都搞唔到~

大家好,我是新手,請多多指教。
從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
早於十多年前就有網友勉勵我「豈能盡如人意,但求無愧於心」
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中

回覆 引用 TOP

因為阿爺會攪QQ, 1.不準打機 2.隨時打仗
所以垃圾如 2357 317 逆市升, 仲要一放就升

回覆 引用 TOP

每次見700升, 我就幾乎全倉跌
DKLM

回覆 引用 TOP

所以騰訊先係反共基地,美日共托

回覆 引用 TOP

700上次跌, 我成個倉由蟹貨變盈利

回覆 引用 TOP

人人都欺善怕鱷, 見匯豐弱, 人人落井下石; 見到D 強升股, 完全沒人敢提, 人性如此.
扮睇唔到700貼, 博老命推走佢....

回覆 引用 TOP

匯豐銀行揸住全部人存款及樓按投資戶口, 整到佢老破, 到時:
1. 中銀天下, 香港得返一間銀行
2. 所有人身家化灰, 佢老破

機構只是死物, 錯失的只是人.

鐵打的衙門 流水的官
舉例:  假設李吊瓜畀老千上市, 唔通拆了成間肛交

引用:
原帖由 上海妹 於 2020-7-8 05:38 PM 發表

有冇高手可以解答到?
1)中興賣高科技嘢俾制裁國家,所以……
2)華記低價中標及國家支持,所以……
3)大笨象幫1佢地處理賬務,所以罰佢
4)企鵝業務冇影響美國佬,所以……

0700用到的是應用科技,而華為的是基礎研究,是一個標準。

山可以移動  但是動搖不了  我們廣大人民抗震救災的決心
水可以隔斷  但隔斷不了     香港同胞和內地同胞的友情
引用:

有冇高手可以解答到?
咁隻聯想直情做美國生意米一樣未有事

好快會封殺

回覆 引用 TOP

唔隊冧個價入唔到平貨,升跌掌握在手中
,入夠貨就升到你唔信

回覆 引用 TOP

腾讯冇高科技

因為騰訊係Illuminati Freemasons 控制中國人的公司

提示:支持鍵盤翻頁左 右