• 瀏覽: 45,599
  • 回覆: 201
  • 追帖: 1
本主題由 yycrab 於 2020-7-20 12:00 PM 提升
我覺得譚嘉儀,有幾分似佢。仲希望無線安排佢地做兩母女。

引用:
原帖由 jfave1971 於 2020-7-9 10:02 AM 發表

黃淑儀當年刀好正!
芝芝姐成個超模。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 電梯地獄寶寶 於 2020-7-8 10:57 PM 發表

你講得出明周封面,ching應該有60
我都記得本野。兒時系親戚屋企見過。好鬼死大本。好似有a3紙咁大。封面多數系當紅女星。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2020-7-9 07:51 AM 發表

七十年代尾,生銹珠收咗大哥誠三千萬,不久離開無線,去咗外國未婚生仔,當年三千萬可以買太古城復式大單位二百套。生咗仔之後回港重回無線做綠葉,收入多少已經冇所謂,只係打發時間,銹珠同大哥誠架己冷,鄕里來㗎。 ...
係喎,唔怪得佢個仔叫迪迦,原來有玄機

願平安歸警察
願監倉歸暴徒

回覆 引用 TOP

誠哥脂己,,,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kenny1032 於 2020-7-8 08:34 PM 發表

當年陳秀珠的明周封面,好震撼!
你媽咪唔着褲行落街買餸仲震撼啦!

+;![].我迷失在.* 這場﹍×°愛情遊戲°°°×.﹏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 家中藍色手袋 於 2020-7-8 09:39 PM 發表

從來唔覺得佢靚. 
肥叉燒!

回覆 引用 TOP

等D老鬼回憶下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kenny1032 於 2020-7-8 08:34 PM 發表

當年陳秀珠的明周封面,好震撼!
「美麗的星期天」陳秀珠大頁海報,輿論嘩然,逼使明報改版

春有百花秋有月
夏有涼風冬有雪
若無閒事掛心頭
便是人間好時節

回覆 引用 TOP

記得果時有傳誠哥比100萬包佢(8x年1百萬,唔知等如而家有無一千萬),同埋蔡楓華為佢作左倩影呢首歌,我諗佢後生真人好靚

Sometimes when we touch

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nigelraphe 於 2020-7-8 09:33 PM 發表

做金技1皇后,西遊記鐵扇公主真係好惦,
做好人衰人8婆高層人士都好好
佢係少有可以做終極boss嘅女演員(我的如意狼君、金枝慾孽)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BenjiReborn 於 2020-7-9 09:33 發表

大佬,倩影嗰個係三嫂戚美珍喎!

附件

Screenshot_20200709-125945.png(124.72 KB)

2020-7-9 01:00 PM

回覆 引用 TOP

兒時女神

回覆 引用 TOP

東家唔打,打西家。

祝一路順風!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]