• 瀏覽: 13,005
  • 回覆: 212
引用:
原帖由 f1kon 於 2020-7-9 01:37 PM 發表

好味!
個酥皮超正

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-7-9 01:03 PM 發表

嘩! 間飛鷹簡直離譜, 食牛脷意, 意粉連水出, 牛脷係一條條嘅, 哥登堡太咸, 最衰係最貴嘅名寶石, 鬆肉粉多到苦嘅, 花園就鬆到爛, 第尾都太多鬆肉粉, 呢間係最正常. ...
我好鍾意食牛脷,有間食石燒叫x極,午巿有牛脷餐,六拾幾蚊,湯飯菜水任飲任食,佢嘅牛脷係我食過份量最多最軟滑嘅一間。

引用:
原帖由 anna525 於 2020-7-9 02:27 PM 發表

我好鍾意食牛脷,有間食石燒叫x極,午巿有牛脷餐,六拾幾蚊,湯飯菜水任飲任食,佢嘅牛脷係我食過份量最多最軟滑嘅一間。
但我不喜石燒 茶餐廳牛脷最好食, 又大件

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-7-9 12:57 PM 發表

好多酒店都有折劵, 外賣又有折, 有好多食店都8折啦
灑店,高級食肆,貴價物品通通都有減,半價以上都有,仲係4月尾咁上下就開始減。但我係指  "民生舖"

咁樣你食多啲囉!呢啲黑椒汁真係經典!一星期唔好多過食三次

我好like 呢個黑椒汁同粟米

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-7-9 09:07 AM 發表

每隔一段時間, 就想食吓港產豉油西餐, 嗰啲鬆肉粉零捨有趣。 還試過連續食幾間相比一吓🤭🤭

咋咋淋返嚟啦, 今次個酥皮湯嘅酥皮超正, 香, 酥, 浸落湯一齊食,還有微脆。 今年仲多咗蜆肉同蟹柳🤭🤭
黑椒汁今年又濃味咗, 好味道😋😋 件扒都幾大件, 鬆肉粉適中.

全世界提供折扣中, 唯獨大家樂咋咋淋依然70🙄🙄

@阿火~~ [taguid=6 ...
妙妙口味咁獨特呢個易跟
不過我少幫襯佢,茶記就多

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-7-9 01:03 PM 發表

嘩! 間飛鷹簡直離譜, 食牛脷意, 意粉連水出, 牛脷係一條條嘅, 哥登堡太咸, 最衰係最貴嘅名寶石, 鬆肉粉多到苦嘅, 花園就鬆到爛, 第尾都太多鬆肉粉, 呢間係最正常. ...
你真係試晒咁多間

引用:
原帖由 apple_green 於 2020-7-9 11:31 AM 發表

想食枝粟米 🤣
我都係

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-7-9 01:18 PM 發表

我食過2次, 都唔多 食到最後仲識變well done添.  不過當然唔可以同扒房嘅相比
我通常碟上唔會要鉄板

引用:
原帖由 ngaishiuwasam 於 2020-7-9 03:01 PM 發表

咁樣你食多啲囉!呢啲黑椒汁真係經典!一星期唔好多過食三次
食唔到太多, 去Nadaman都係一星2次.  好的, 我會緊記.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vpoonhw 於 2020-7-9 03:17 PM 發表

我好like 呢個黑椒汁同粟米
再食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2020-7-9 03:19 PM 發表

妙妙口味咁獨特呢個易跟
不過我少幫襯佢,茶記就多
火哥哥, 我好愛食鬆肉牛肉架  但呢2年, 啲廚落太多了
你餐餐好嘢, 又打golf, 我跟你唔到呀
我間中都食大家樂, 茶餐同呢個咋咋淋, 其他太貴

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]