• 瀏覽: 9,226
  • 回覆: 164
  • 追帖: 2
本主題由 nc99999 於 2020-7-14 04:31 PM 移動
1. 科技界責任: 的士車CAM應該加上人面追蹤自動馬賽克功能, 更好保障乘客私隱;

2. 製衣界責任: 應該設計一種BRA, 罩杯位以拉鍊或自動黏貼等結構, 方便激情男女於渣波前後可以快速解開或蓋上, 避免主方事後難以整理而長時間飛釘;

3. 情趣界責任: 參考遙控震旦, 係一種適合男女間於表面唔太動作而又可以隨時享受性愛交流嘅用具, 所以可以研發"遙距渣波器", 遙控器類似血壓計果D氣泵, 而主體就放在女方罩杯內緊貼乳頭, 當男方渣落遙控器時, 器具就會作出相應嘅抓緊動作.

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-7-9 09:24 AM 發表

1. 科技界責任: 的士車CAM應該加上人面追蹤自動馬賽克功能, 更好保障乘客私隱;

2. 製衣界責任: 應該設計一種BRA, 罩杯位以拉鍊或自動黏貼等結構, 方便激情男女於渣波前後可以快速解開或蓋上, 避免主方事後難以整理而長時間飛釘;

3. 情趣界責任: 參考遙控震旦, 係一種適合男女間於表面唔太動作而又可以隨時享受性愛交流嘅用具, 所以可以研發"遙距渣波器", 遙控器類似 ...
你去做發明家

根本係土地問題,應該周圍都有時鐘酒店,要總有一間係左近先得。

教育界責任:點解今時今日教到D人可以咁冇道德觀念。

社會責任:件事側面反映出這個社會搵食艱難,下屬要如此出賣樽鹽,才有餐飯食。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 油站老主角 於 2020-7-9 09:30 AM 發表

根本係土地問題,應該周圍都有時鐘酒店,要總有一間係左近先得。
Hk甘方便甘多hotel..... 都話冇

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-7-9 09:26 AM 發表

你去做發明家
1. 實際有果種技術, 例如我地用數碼相機時, 已經會自動追縱人頭並對焦;

2. 有一種無罩杯式露乳BRA, 主要係FOR穿左乳環嘅女性用黎稍為托住下(只有下方果條邊), 類似原理下可以設計一款只有外框, 而罩杯就用粘貼方便快速撕貼遮住防飛釘就可以;

3. 細個返學時有無用過D膠刷筆文具? 乳頭部位可以用類似技術抓住, 而乳房其他部份用機械原理刺激的話需要能量會比較大, 需考慮充電問題, 所以可考慮用電極(類似針救果D), 透過極輕微電流帶來感覺.

您睇佢地緊火到,係的士都忍唔住,證明周圍都冇房啦

引用:
原帖由 油站老主角 於 2020-7-9 09:35 AM 發表

您睇佢地緊火到,係的士都忍唔住,證明周圍都冇房啦
甘吾可以入次所咩。。。。。

娛樂圈,保險界,大企業……你話冇類似事件?冇人信囉!🤣

引用:
原帖由 色彩生活 於 2020-7-9 09:36 AM 發表

甘吾可以入次所咩。。。。。
您要問佢地了。可能冇商場呢,或者商場關晒門

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 油站老主角 於 2020-7-9 09:30 AM 發表

酒店業界責任: 可向男女免費提供時鐘房, 而條件係講明會有CAM全程直播佢地上演活春宮, 並於網上直播賺錢作為房間成本, 只要主要全程帶頭套就唔驚被人知身份係邊個, 而做果時亦有更大刺激感.

引用:
原帖由 TRruth 於 2020-7-9 09:36 AM 發表

娛樂圈,保險界,大企業……你話冇類似事件?冇人信囉!🤣
系。。。長期對住同一人吾掂,吾怪得甘多男人偷食,可以原諒的。。。

這些機會不是屬於你的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-7-9 09:37 AM 發表

酒店業界責任: 可向男女免費提供時鐘房, 而條件係講明會有CAM全程直播佢地上演活春宮, 並於網上直播賺錢作為房間成本, 只要主要全程帶頭套就唔驚被人知身份係邊個, 而做果時亦有更大刺激感. ...
咁view數高,可唔可以收番傭先?

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-7-9 09:24 AM 發表

3. 情趣界責任: 參考遙控震旦, 係一種適合男女間於表面唔太動作而又可以隨時享受性愛交流嘅用具, 所以可以研發"遙距渣波器", 遙控器類似 ...
多多哥,你要做多啦A夢嘛

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]