• 瀏覽: 7,479
  • 回覆: 10

立法會換屆選舉將於9月6日舉行,而反對派就準備喺選舉前搞所謂「初選」決定出戰人選,日前仲搞「初選論壇」畀「參選人」表現自己,民主黨立法會議員涂謹申亦有份出席。

唔好睇涂謹申當初咁落力反修例,原來佢不知幾愛國!當元朗區議員王百羽無懼《港區國安法》,並對民主黨綱領中嘅「作為中國人民的一份子」有所質疑時,涂謹申非常激動,開口第一句就係「作為中國人」有資格批評中國政府,仲話就算畀人當「大中華膠」都好,佢仍然堅持講「我係中國人」,真係令人感動!

立法會議員月入近十萬喎,涂謹申一睇就知係俊傑啦,抵畀Like讚吓佢!

熱賣及精選
中國人中都有漢奸,你咪係囉,綠帽王

引用:
原帖由 鼠貓 於 2020-7-9 11:31 AM 發表

中國人中都有漢奸,你咪係囉,綠帽王

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ileanaa 於 2020-7-9 11:15 AM 發表

立法會換屆選舉將於9月6日舉行,而反對派就準備喺選舉前搞所謂「初選」決定出戰人選,日前仲搞「初選論壇」畀「參選人」表現自己,民主黨立法會議員涂謹申亦有份出席。

唔好睇涂謹申當初咁落力反修例,原來佢不知幾愛國!當元朗區議員王百羽無懼《港區國安法》,並對民主黨綱領中嘅「作為中國人民的一份子」有所 ...
講假話都面不改容, 果然係無恥之極

以柔克剛、以靜制動、以小勝大、以慢打快。
圖為:獵戶座
引用:
原帖由 Ileanaa 於 2020-7-9 11:15 AM 發表

唔好睇涂謹申當初咁落力反修例,原來佢不知幾愛國!當元朗區議員王百羽無懼《港區國安法》,並對民主黨綱領中嘅「作為中國人民的一份子」有所 ...
佢講得啱呀,佢冇話自己係 “香港人”,係話自己係 “中國人”。雖然轉呔遲咗D,不過好過遲到好過冇到。低你發嘅!

回覆 引用 TOP

逃緊生忽然認係中國人,不過係一個賣國嘅中國人!

回覆 引用 TOP

綠帽王係中國人, 
但甘願做漢奸走狗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ileanaa 於 2020-7-9 11:15 發表

白痴,点同钱斗气?????

2019新冠病毒是美國實驗室成功製造出來的,2019七月美國實驗室已經關閉。但病毒迅速擴散危害人類的,而且不斷變強。

回覆 引用 TOP

唔係中國人點叫漢奸呢,佢係美國人就叫唔到

回覆 引用 TOP

香港最後一個太監 涂公公

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 2020-7-10 15:42 發表

講假話都面不改容, 果然係無恥之極
X2

做人要有品   唔好輸打贏要
要飲水思源   唔好恩將仇報

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]