• 瀏覽: 36,176
  • 回覆: 232
  • 追帖: 9
最近發現原來好多版友都食過呢隻麵

我早排又訂咗兩款口味試吓

然後,兩日早餐都食佢⋯⋯

先食一隻麻椒味撈麵,六包配料

做嘅係有啲似刀削麵嘅粗面,乾撈,唔算太辣,帶花椒同麻醬味,重有啲硊卜卜
(條腸自己加嘅)

再嚟傳統啲嘅叉燒拉麵

呢招扮台灣佬

嘩!八包配料

湯都幾濃,脫水叉燒還原後都幾好味

綜合嚟講,呢兩款都唔錯,但我仍最鍾情依然係之前介紹過嘅豬肚雞味

不過咁,呢隻麵都幾高熱量,1200-1800卡不等,多食好易肥,有體重管理嘅人要小心啲

我買完之後一日,電話就響,又要求評價又送coupon

一般售後都不過係推送通知,咁主動嘅唔多,尤其呢啲單價咁低嘅product, 我估佢地後台分分鐘養幾十個客務打電話

啱啱又推文,又話慶祝高考完畢,新出嗰芝士味喎⋯⋯

我食包麵啫,使唔使mark到咁實呀⋯⋯

(好多師兄冇爬文,我人喺大陸,隻麵喺天貓買,香港唔知有冇,大概二十蚊一包)

熱賣及精選
包裝成本都不便宜呀。

1包麵已係我一日嘅見議食量!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EDEDEDD111 於 2020-7-9 01:10 PM 發表

最近發現原來好多版友都食過呢隻麵

我早排又訂咗兩款口味試吓

綜合嚟講,呢兩款都唔錯,但我仍最鍾情依然係之前介紹過嘅豬肚雞味

不過咁,呢隻麵都幾高熱量,1200-1800卡不等,多食好易肥,有體重管理嘅人要小心啲

我買完之後一日,電話就響,又要求評價又送coupon

一般售後都不過係推送通知,咁主動嘅唔多,尤其呢啲單價咁低嘅product, 我估佢地後台分分鐘養幾十個客務打電話

我 ...
香港8,90年代啲公司都係咁,只要賺得返就唔怕使,請好多人去做推廣,而家好學唔學,學哂美國啲衰野,乜都外判,人手有咁少得咁少,做少少野都要攞到最盡,咁樣邊有效果架,呢啲野真係要多謝你食雞呢條二世引入香港

目標人物

回覆 引用 TOP

八包配料....包裝費重本...

燃燒火熱的心  殺盡馬會D金
睇落唔錯,似堂食

回覆 引用 TOP

食過,塊叉燒有啲硬。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 FIREKILLER2 於 2020-7-9 01:43 PM 發表

八包配料....包裝費重本...
其實唔會。
$3出丁都分三個包裝。
樓主個麵$20。

我已食足一個月,怕怕了

引用:
原帖由 摩鬼 於 2020-7-9 02:12 PM 發表

我已食足一個月,怕怕了
嘩!食足成個月?咁又唔係幾好喎⋯⋯

咁靚的麵,配咁差腸仔,浪費

睇落唔錯😋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EDEDEDD111 於 2020-7-9 02:20 PM 發表

嘩!食足成個月?咁又唔係幾好喎⋯⋯
食用期太短

你试过有点碗装酸辣粉和和过桥米线,一样的

酸辣粉,酸豆角,花生,白豆,醋,酱油,麻油,加加埋埋都6-7包,一个酸辣粉12-15文

现在大陆流行多料,追求不用出街,做到和街外一样,疫情影响的效果

引用:
原帖由 nikonlee 於 2020-7-9 02:36 PM 發表

你试过有点碗装酸辣粉和和过桥米线,一样的

酸辣粉,酸豆角,花生,白豆,醋,酱油,麻油,加加埋埋都6-7包,一个酸辣粉12-15文

现在大陆流行多料,追求不用出街,做到和街外一样,疫情影响的效果 ...
我好怕酸辣粉同螺螄粉嘅味道
不過過橋有得諗下喎⋯⋯

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]