• 瀏覽: 68,296
  • 回覆: 295
  • 追帖: 1
本主題由 yycrab 於 2020-7-20 12:00 PM 提升
引用:
原帖由 加雲 於 2020-7-12 11:17 PM 發表

所以加插壞車再換車!😂
7年前有壞車就唔去整出事,7年後壞車就即刻去整,心理角度真係好合情合理😄
實情係曲線賣廣告,証明某品牌汽車係唔會撞到嘅;撞親都係另外個牌子?

戲如人生

回覆 引用 TOP

套戲好悶,啲人講句白好眼訓,除了連詩雅靚啲外都是冇咩特別

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hkflyboy 於 2020-7-14 05:29 PM 發表

7年前有壞車就唔去整出事,7年後壞車就即刻去整,心理角度真係好合情合理😄
實情係曲線賣廣告,証明某品牌汽車係唔會撞到嘅;撞親都係另外個牌子? ...
哈哈哈哈。

回覆 引用 TOP

https://youtu.be/Ej6LqWi5u-E

黃翠如話轉機都幾難。
對我嚟講,難係難,但都仲有機會同可能性可以轉機。
而且黃翠如仲話冇講實姜煜誠死咗。

回覆 引用 TOP

其實幾好睇, 唔算爛尾, 但是無happy ending, 可惜

回覆 引用 TOP

Tvb d劇無睇十世

回覆 引用 TOP

衰收尾

回覆 引用 TOP

個ENDING無問題, 反而翠如係最後同唔同時代嘅自己講野我幾鐘意, 
佢D戲好屎, 由其對住林文龍, 但同個女一齊就好自然好多, 
致於救人個部份, 因為樓主用上帝角度去睇, 
如果當時人跟本唔知架車會爆, 亦唔知有鐵插咗係林文龍身上, 
馬東出咗車搵咗老婆, 佢眼前就真係只有佢老婆,
車上嘅人佢可能覺得無事所以咪無救囉
呢套野, 就係講人生嘅遺憾, 要珍惜眼前人, 係樓主唔識睇戲啫

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]