• 瀏覽: 68,259
  • 回覆: 295
  • 追帖: 1
本主題由 yycrab 於 2020-7-20 12:00 PM 提升
根本就唔好睇

引用:
原帖由 winhard2708 於 10/7/2020 09:07 PM 發表

套劇又演員好評什麼……!
竟然為出人意表,整瓜林文龍都算,可以炒車後兩個醫生唔去睇自己家人,去救條癲又之前累死家人的人,完全反智,反面教才到極致!
我我同家人睇到齊聲%*%()*#& ...
套劇結局感人, 明天一定再重溫1次

回覆 引用 TOP

最後一分鐘都以為會見到龍哥
不過結局算唔錯啦

回覆 引用 TOP

真係難服待,大團圓燒野食又話求其,冚包散又話爛尾 

結局真係........

引用:
原帖由 winhard2708 於 2020-7-10 09:07 PM 發表

竟然為出人意表,整瓜林文龍都算,可以炒車後兩個醫生唔去睇自己家人,去救條癲又之前累死家人的人,完全反智,反面教才到極致!
完全認同!冇可能自己人唔救走去救過親家

回覆 引用 TOP

我同屋企人都係睇到罵罵聲, 由得自己人係車度等死。兩條友走去扮醫者父母心去救個害死自己親友既癲佬。完全睇到莫名其妙。

收視凌駕一切,若然美好結局都是平舖直述,冇官能刺激,點收貨呢?

回覆 引用 TOP

大結局係好奇情,唔識形容

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Martinca 於 2020-7-10 09:59 PM 發表

坦白講,套劇太多犯駁,香港法官點可以俾條友保䆁,點解臨尾仲要煎荷包蛋去懷念老薑,哈哈,你看香港人是白痴嗎!
因為eden 同法官表明自己係黃c 咪即時放人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 winhard2708 於 2020-7-10 09:07 PM 發表

編劇勁差!

回覆 引用 TOP

黃翠魚要死啦,唔死即佢係黑寡婦,邊個男人都死

回覆 引用 TOP

兩車相撞咁勁,竟然母子平安,編劇仁慈

回覆 引用 TOP

最緊要營造淒慘氣紛

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]