• 瀏覽: 68,289
  • 回覆: 295
  • 追帖: 1
本主題由 yycrab 於 2020-7-20 12:00 PM 提升
引用:
原帖由 bomberkids 於 2020-7-10 09:11 PM 發表

翠如自己走出車,無拿拿又話佢昏迷,9唔搭8,做黎攝夠鐘
呢 part 真離奇,明明有氣有力走出尼,又喊又叫咁都可以話要佢昏迷離晒罩

樓主睇晒全套先啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2020-7-10 09:54 PM 發表

編劇
嚴麗華、沈立強、李慧儀
係呢三條友寫架!報上國安!阻佢地發展!
就算佢地唔返大陸,tvb都唔會搵佢地寫劇本,因為寫左都上唔到大陸播!
先係老屈???

大事難事看擔當
逆境順境看襟度
臨喜臨怒看涵養
群行群止看識見
----------------
pursue for excellence

回覆 引用 TOP

班編劇都當我哋儍仔嚟,撞車啫,何來有枝工字鐵插入左老𦍑隻大脾,翠如坐喺隔離,竟然乜都無事,神啊,求禰賜TVB力量,炒鬼哂呢班編劇同埋啲編審,還我們一個正常嘅TVB

引用:
原帖由 winhard2708 於 2020-7-10 09:07 PM 發表

套劇又演員好評什麼……!
竟然為出人意表,整瓜林文龍都算,可以炒車後兩個醫生唔去睇自己家人,去救條癲又之前累死家人的人,完全反智,反面教才到極致!
我我同家人睇到齊聲%*%()*#& ...
冇錯,羌師傅死得好唔抵

巴菲特:「在別人恐慌時貪婪,在別人貪婪時恐慌。」

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fcw99 於 2020-7-10 09:34 PM 發表

之前大特寫影佢耳流血
係呀,腦部出血有時唔係即刻有事,上次有個博頭黨受害人都係返到屋企先出事。

巴菲特:「在別人恐慌時貪婪,在別人貪婪時恐慌。」

回覆 引用 TOP

最on9 係去救個癲佬呢part

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 christ201430 於 2020-7-10 09:33 PM 發表

good drama
不過,救Eden 先真反智
兩架車撞打轉,Eden撞完車頂帽都無甩,子晨眼鏡又無跌,撞車後書文頸都無扭親吓,奇怪?

回覆 引用 TOP

過兩日又有新劇開播,呢啲好快就唔記得啦。

回覆 引用 TOP

真係咁垃圾?之前睇同時段J2台灣劇想見你,今日睇木村拓哉套摘星廚神,正到爆
引用:
原帖由 winhard2708 於 2020-7-10 09:07 PM 發表

竟然為出人意表,整瓜林文龍都算,可以炒車後兩個醫生唔去睇自己家人,去救條癲又之前累死家人的人,完全反智,反面教才到極致!

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○物離鄉貴,人離鄉賤
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
把手握緊,裡頭什麼也沒有;而鬆開手,你所擁有的是一切。
引用:

我睇時都覺得唔係應該救自己親人先咩?反而救差啲整死自己既人先已經不合邏輯

引用:

套劇係得阿妹識做戲,至少見到佢我都會眼濕濕,但翠如就由頭到尾都係一個樣,失敗。

你鹵味,而家疫情嚴峻,已經唔開心,你仲整D咁㗎爛hi結局,on9架…

回覆 引用 TOP

有啲可惜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 winhard2708 於 2020-7-10 21:07 發表

好彩冇睇。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]