• 瀏覽: 18,718
  • 回覆: 156
  • 追帖: 1
陳豪個角色仲勁過李小龍葉問,可以一個打十幾廿人都仲走得甩,仲有一個殺手可以開槍百發百中比得上國家級嘅專業特種部隊。
嗰位佛爺權力仲惡過特首,可以光天化日係大街大巷押人走,隨便拖個人落車打,仲有可以鍾意就切人成隻耳朵落嚟都可以冇事唔洗坐監。
其實TBB係咪冇人用所以請咗啲小學生做編劇?

熱賣及精選
這戲似將卡通片城市獵人去改寫,陳豪就是孟波。

引用:
原帖由 慢了一步 於 2020-7-11 10:40 PM 發表

真係又幾似孟波., 主角好打又好色.

乜暴徒唔係罷睇cctvb咩?不過咁,搵到咁多唔合理地方又幾叻叻豬喎,唔知樓主有冇睇復仇者呢?個個識飛識打飛機,又唔見樓主衝出來話唔合理?

引用:
原帖由 慢了一步 於 2020-7-11 10:40 PM 發表

槙村香 李佳芯
野上冴子 高ling

好看
制作認真

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 坐六年 於 2020-7-11 10:55 PM 發表

乜暴徒唔係罷睇cctvb咩?不過咁,搵到咁多唔合理地方又幾叻叻豬喎,唔知樓主有冇睇復仇者呢?個個識飛識打飛機,又唔見樓主衝出來話唔合理?
身體誠實的!!

回覆 引用 TOP

電視劇,任佢編任佢吹,又何需咁認真呢?

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-11 10:34 PM 發表

陳豪個角色仲勁過李小龍葉問,可以一個打十幾廿人都仲走得甩,仲有一個殺手可以開槍百發百中比得上國家級嘅專業特種部隊。
嗰位佛爺權力仲惡過特首,可以光天化日係大街大巷押人走,隨便拖個人落車打,仲有可以鍾意就切人成隻耳朵落嚟都可以冇事唔洗坐監。
其實TBB係咪冇人用所以請咗啲小學生做編劇? ...
其實過往一年, 你喺香港見得少呢啲嘢咩, 之前真係個個星期六日都做緊㗎喎。

引用:
原帖由 ultane 於 2020-7-11 11:10 PM 發表

其實過往一年, 你喺香港見得少呢啲嘢咩, 之前真係個個星期六日都做緊㗎喎。
比你講快一步添!

回覆 引用 TOP

套殺手可能違反國安法,教人殺人
要投訴!投訴去國安部!第日d細路有樣學樣周圍殺人點算!

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-11 10:34 PM 發表

乜野叫TBB ?

回覆 引用 TOP

你講得出邊部大台劇係唔吹大既?

回覆 引用 TOP

引用:

垃圾劇集。

回覆 引用 TOP

同泛暴派的手法一樣,2,3十萬人.吹到2佰幻+1人上街遊行!

everyday is play day

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]