• 瀏覽: 2,830
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
如題,有冇師兄知道夫婦可唔可以同房隔離,or一定要分房隔離?

引用:
原帖由 焦急野生的波籽 於 2020-7-12 06:34 PM 發表

如題,有冇師兄知道夫婦可唔可以同房隔離,or一定要分房隔離?
講明隔離緊係唔可以,除非係小孩需要父或母照顧!

註:現在搭金巴都要核酸檢測證明。

引用:
原帖由 qgal 於 2020-7-13 04:57 PM 發表

多謝師兄,宜家過去又要俾多條檢驗費

引用:
原帖由 焦急野生的波籽 於 2020-7-13 04:59 PM 發表

多謝師兄,宜家過去又要俾多條檢驗費
你或者喺珠海過澳門囉!珠海可以比夫婦同房

引用:
原帖由 qgal 於 2020-7-13 16:57 發表

是否要自己有測試證明才可登車?

引用:
原帖由 kenny1032 於 2020-7-14 12:30 AM 發表

是否要自己有測試證明才可登車?
是,冇證冇行上車,早知星期日出發

引用:
原帖由 焦急野生的波籽 於 2020-7-14 01:47 AM 發表

返珠海要坐巴班,都要核酸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 焦急野生的波籽 於 2020-7-14 01:47 AM 發表

你未出境已經問你有冇核酸報告,仲提醒你去到都要隔離14日,依家好穩陣㗎

引用:
原帖由 借宿一宵 於 2020-7-13 05:40 PM 發表

你或者喺珠海過澳門囉!珠海可以比夫婦同房
過珠海夫婦同房要有結婚証明~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 借宿一宵 於 2020-7-14 09:27 PM 發表

你未出境已經問你有冇核酸報告,仲提醒你去到都要隔離14日,依家好穩陣㗎
多謝師兄,宜家等緊出報告

引用:
原帖由 焦急野生的波籽 於 2020-7-14 11:18 PM 發表

多謝師兄,宜家等緊出報告
如無特別需要番珠海隔離唔使花$係hk 做驗查,隔完再過澳門🇲🇴⋯⋯

引用:
原帖由 amaebi2012 於 2020-7-14 11:25 PM 發表

如無特別需要番珠海隔離唔使花$係hk 做驗查,隔完再過澳門🇲🇴⋯⋯
只見粵澳免隔離,冇講港人珠海入澳免隔離,小心珠海14澳門又14

引用:
原帖由 焦急野生的波籽 於 2020-7-15 01:54 AM 發表

只見粵澳免隔離,冇講港人珠海入澳免隔離,小心珠海14澳門又14
暫時政策未變,之後就無人知,我都覺得鬼鬼地,現在第一晚澳門隔離中~

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
主題標籤 #澳門
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]