• 瀏覽: 30,419
  • 回覆: 150
  • 追帖: 3
我覺得Adidas Ultra Boost係近來最舒服嘅波鞋

以前覺得converse唔好,但ct 70又幾好著

回覆 引用 TOP

目前跑步我覺得係Hoka, 行街係Pump fury

跑步:
nike zoom pegasus turbo 2
日常:
adidas ultra boost
adidas yeezy boost
nike epic react

there is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
don't argue with idiots. they'll drag you down to their level and beat you with experience.

回覆 引用 TOP

一個成功的男人背後,一定要有一對MOFORK

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EDEDEDD111 於 2020-7-16 11:05 AM 發表

目前跑步我覺得係Hoka, 行街係Pump fury
我覺得pump fury個底有啲硬,行得耐會腳板痛,而且焗腳,著親都會腳臭

NIKE ZOOM, 好著, 實而不華.

高官問責制 = 高官做左衰野, 問佢是否負責, 佢話唔制

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KidKen 於 2020-7-20 06:08 PM 發表

我覺得pump fury個底有啲硬,行得耐會腳板痛,而且焗腳,著親都會腳臭
同意腳臭部份
因為我對成龍勁臭😂

引用:
原帖由 terterwa 於 2020-7-21 01:01 PM 發表

同意腳臭部份
因為我對成龍勁臭😂
係囉,我有幾對都好臭
可能我大腳汗啦,你大唔大腳汗?

Ultra boost的確唔錯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KidKen 於 2020-7-21 04:20 PM 發表

係囉,我有幾對都好臭
可能我大腳汗啦,你大唔大腳汗?
我都大汗
直喺度都出汗果種

引用:
原帖由 terterwa 於 2020-7-13 09:05 PM 發表

我覺得Adidas Ultra Boost係近來最舒服嘅波鞋
我試過著。我都覺得好著。

由於無減價,我買左 bounce🤓都好著😼著住行街好舒服

引用:
原帖由 terterwa 於 2020-7-26 09:45 PM 發表

我都大汗
直喺度都出汗果種
我都係⋯ 大汗真係好慘
你對成龍仲有冇著?😂

伸延閱讀
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]